Fillers Stockholm

Letar du efter en klinik för fillers, i Stockholm? Då har du kommit rätt. Med över 10000 utförda fillerbehandlingar är du i trygga händer.

Varför välja oss för fillerbehandling?

När vi åldras minskar volymen vilket leder till rynkor, tydliga nasolabiala veck, tunnare läppar, förstärkta hängande kinder och marionettlinjer. Den naturliga nedbrytningen av underliggande ben och mjukvävnad resulterar i en ihålig, åldrad utseende. Fillers som injiceras under hudytan kan även korrigera dessa volymförlust.

Fillers

Fillers är substanser som injiceras under huden för att öka volymen, jämna ut rynkor och ge ett ungdomligare utseende. Dessa substanser kan vara baserade på olika material, såsom hyaluronsyra, kalciumhydroxylapatit eller syntetiska ämnen. Genom att injicera fillers kan man återställa förlorad volym som uppstår med åldern, vilket minskar synliga rynkor, linjer och andra åldersrelaterade förändringar i ansiktet. Fillers använder man ofta för att förstärka kinderna, förbättra läppkonturen, minska nasolabiala veck, näskorrigering, tinningar, kinder och behandla andra områden som förlorat volym eller elasticitet. Fillers ger ofta omedelbara resultat med minimal återhämtningstid, vilket gör dem populära inom estetisk medicin.

FAQ

Frågor och svar om Fillers

Fillers och Btx är båda kosmetiska behandlingar som man använder för att minska rynkor och ge en mer ungdomlig utseende. Men de fungerar på olika sätt och  man använder för olika ändamål.

Btx är ett preparat som innehåller en botulinumtoxin som man använder för att minska muskelaktivitet och därmed minska rynkor i ansiktet. Man injicerar btx vanligtvis i områden som kräver avslappning av muskler, till exempel runt ögonen (kråksparkar) eller mellan ögonbrynen (argrynkan). Botox hjälper till att minska rynkor genom att temporärt avslappna musklerna och därmed minska rörelsen som orsakar rynkor.

Fillers å andra sidan, består av olika typer av naturliga eller syntetiska ämnen som man injicerar i huden för att fylla ut förlorad volym och fylla i rynkor och veck. Fillers använder man för att öka volymen i områden som kinderna eller läpparna, eller för att fylla i rynkor och veck runt munnen, näsan eller hakan. Man kan också använda de för att återställa volymen i områden som förlorat fett genom åldrandet.

På Laserklinikcenter använder vi oss endast av världskända märken som Juvéderm, Teosyal och Restylane. Vi har valt att jobba med dessa eftersom de är välkontrollerade, väletablerade, säkra och de största i branschen. Så om du önskar göra Fillers i Stockholm så kan du känna dig trygg hos oss.

Ja. Är du ny kund hos oss på Laserklinikcenter så gör våra injektionsexperter en bedömning för att se vad som passar just dig och dina behov bäst. Är du tidigare kund som är nöjd med ditt resultat så har vi en journal över var och hur mycket vi injicerat.

  • Våra specialister börjar med en konsultation innan behandlingen där vi går igenom dina förutsättningar och förväntningar
  • Om du önskar ytterligare bedövning (utöver bedövningen som redan finns i Fillers) så ska du vara på plats 30 minuter innan så att bedövningskrämen hinner verka.
  • Med eller utan bedövning så påbörjar man behandling med att desinficera noggrant innan vi vi injicerar. Injicering sker endast med engångsmaterial.
  • Effekten är omedelbar så du kommer se och känna resultatet innan du går ifrån kliniken.

Det är ganska vanligt att våra kunder gör en touch-up efter 1-2 veckor och sedan en påfyllning efter några månader igen, beroende på vilket område som är behandlat.

Du behöver normalt ingen bedövning alls vid en fillerbehandling då ämnet i sig innehåller bedövningsmedel.

Men om du önskar så kan vi erbjuda bedövningskräm innan vi behandlar området.

Ja, det är ganska många som gjort fillers hos annan klinik i Stockholm som sedan kommer till oss för att ta ut sin Fillers.

Hyaluronsyrebaserade fillers kan lösas upp genom att injicera ett motmedel som snabbt bryter ned produkten och därigenom återställer utseende omedelbart. Motmedlet heter Hyaluronidas eller Hyalase.

Allt är så klart relativt och vi upplever injektioner olika. De flesta (säg runt 8/10) tycker inte att det gör speciellt ont alls men vissa gör det. Vet du med dig att du är rädd för injektioner & sprutor så kan du få ytterligare bedövning på området innan behandling.

Före och efterbilder Fillers

Fillers läppar
Filler läppar
Fillerbehandling
Före och efter bild läppförstoring
Fillers stockholm
fillers Stockholm

Fler fråga och svar om Fillerbehandling

Under fillerbehandlingen förbereder behandlaren det aktuella området genom rengöring och eventuell lokalbedövning för att minimera obehag. Sedan injicerar man fillern försiktigt i önskade områden med en fin nål eller kanyl. Slutligen formar och jämnar behandlaren fillern för att skapa en naturlig look.

Fillerbehandlingar kan man göra på olika områden i ansiktet för att korrigera olika problem eller förbättra utseendet. Exempelvis är läppar område som man behandlar för att öka volymen och definiera konturerna. Men också kindben som man behandlar för att återställa förlorad volym och förbättra ansiktskonturerna. Man kan också behandla näsan för att korrigera ojämnheter eller uppnå en mer symmetrisk form. Andra områden som ofta behandlas inkluderar nasolabiala veck, hakan marionettlinjer och tårkanalerna för att jämna ut linjer och minska synligheten av mörka ringar.

Det är väldigt individuellt hur länge en filler håller. Det beror t.ex på ämnesomsättning, vilket område som är behandlat, vilken typ av fillers som man har använt etc. Däremot har Undersökningar med vår Ultraljud och även många studier visar gång på gång att fillers stannar betydligt längre än vad många tidigare trott. I många fall kan den stanna kvar i upp till tio år. Här är en studie och undersökning. https://www.thevictoriancosmeticinstitute.com.au/2019/09/how-long-do-dermal-fillers-really-last-mri-scans-provide-evidence/

Priset för en fillerbehandling varierar beroende på flera faktorer, inklusive behandlingsområde, mängd filler som krävs och den specifika kliniken eller behandlaren. Generellt sett kan priset för en fillerbehandling ligga någonstans mellan några hundra till flera tusen kronor per behandling. Våra priser börjar från 1900 kr. 

Ja, ultraljud kan användas som ett verktyg för att undersöka hudens struktur och de underliggande vävnaderna innan man injicerar fillers. Det kan ge behandlaren en bättre förståelse för ansiktets anatomi och hjälpa till att bestämma lämpliga injektionsplatser samt bedöma volymförlust och hudens kvalitet. Genom att använda ultraljud kan man också undvika att injicera fillers för djupt eller på fel plats, vilket kan minska risken för biverkningar och ge ett mer precist resultat.

Innan en fillerbehandling är det viktigt att undvika användning av blodförtunnande mediciner eller kosttillskott några dagar innan behandlingen för att minska risken för blåmärken och blödning.

Efter en fillerbehandling är det viktigt att undvika att röra vid behandlade områden och ansträngande aktiviteter de första dagarna. Det är också bra att undvika starkt solljus och användning av makeup för att minimera risken för obehag.

Fillers, även kända som dermal fillers, kan orsaka risker som infektioner, allergiska reaktioner, ojämna resultat, blåmärken och svullnad, nekros, migration av fillern, och långsiktiga komplikationer som granulom eller överkänslighetsreaktioner.

Varför Välja Oss?

Välj oss för dina filler-behandlingar för en oöverträffad upplevelse av skönhet och trygghet. Med vår banbrytande teknik och erfarna personal garanterar vi resultat av högsta kvalitet. Dessutom prioriterar vi din säkerhet och välbefinnande genom noggrann konsultation och skräddarsydda behandlingsplaner. Hos oss får du inte bara en förbättrad estetik, utan också en personlig och professionell service som du kan lita på.

Kunder
+ 1 k
Behandling
0 k
Års Erfarenhet
+ 3

Laserklinikcenter Stockholm

Områden för fillers

Läppförstoring

Läppfillers ger fyllighet och definierade läppkonturer.

Fillers kindben

Fillers i kindbenen framhäver ansiktets konturer och skapar en ungdomlig och definierad utseende

Käklinje filler

Fillers för käklinjen formar och definierar ansiktet genom att skapa en mer markerad och ungdomlig kontur.

Fillers näsa

Fillers till näsa kan korrigera ojämnheter och ge en symmetrisk och harmonisk ansiktsprofil 

Fillers tinning

 
Fillers i tinningen ger volym och ungdomlig definition.