Fillers med experterna

Varför välja oss för fillerbehandling?

Fillers

Med åldern sker en gradvis minskning av fettvolymer i ansiktet och mängden hyaluronsyra i huden. Fettvolymerna gör att huden börjar dra sig nedåt och hänga medan förlusten av hyaluronsyra gör att huden förlorar sin elastisitet. Hyaluronsyra är viktig för transporten av näringsämnen och för regleringen av hudens fuktbalans. När vi injicerar en filler för att jämna ut rynkor och fåror, ingår då en naturlig komponent. Huden jämnas ut och blir mer motståndskraftig vilket ger ett fräschare, jämnare och vitalare utseende. Gelen som injeceras innehåller också lokalbedövningsmedlet lidokain, som gör att behandlingen blir behagligare.

"Fillers" är ett samlingsnamn för olika behandlingar som används för att fylla ut rynkor och skapa volym i ansiktet. Vanligtvis används fillers för att minska synliga ålderstecken, såsom rynkor, fina linjer och förlust av volym i ansiktet.

Fillers består vanligtvis av en geléliknande substans som injiceras under huden för att skapa volym och fylla ut problemområden. De vanligaste ingredienserna i fillers är hyaluronsyra, kalciumhydroxylapatit och poly-L-mjölksyra.

Det är viktigt att genomföra fillers-behandlingar med en licensierad och erfaren läkare eller medicinsk utövare för att uppnå bästa resultat och minimera risker och biverkningar.

Vi på Laserklinikcenter arbetar alltid med de mest beprövade produkterna på marknaden och är noga med att endast använda CE-märkta produkter av icke-animalisk karaktär. 

VARFÖR VÄLJA OSS?

 • Utförs av certifierad läkare eller sjuksköterskaAnvänds
 • endast FDA-godkända produkter

Går du i tankarna att göra Fillerbehandling i Stockholm så har du kommit helt rätt. Vår personal som utför fillersbehandlingar är högt kvalificerade med lång erfarenhet med en verkligt bra känsla för skulptering av ansiktet. Vårt huvudfokus är alltid din trygghet och säkerhet, därför använder vi oss enbart av godkända preparat från de största och bästa varumärkena med säkerställd kvalitet.

Före och efterbilder fillers

Fillers
Fillers stockholm
fillers Stockholm

Frågor och svar

 • Vilka behandlingsområden har fillers?

  Fillers kan både förbättra och förändra ansiktsdrag. De vanligaste användningsområdena för fillers är:

  • Läppförstoring och omformning
  • Utfyllnad av vecken mellan näsvinge och mungipa
  • Borttagande och lyft av ”sura mungipor”
  • Utfyllnad av tårringar (tear troughs) och örsnibbar
  • Skapa symmetri samt/eller volym av läppar och läppkontur
  • Fyllnad av kindveck
  • Utjämning och skulptur av käklinjen
  • Förhöjning av kindben
  • Insjunkna tinningar
  • Många av procedurerna görs i kombi nation med b-t-x för att ge bästa resultat.
 • Vad är Hyaluronsyra?

  Hyaluronsyra (som är det vi injicerar vid fillers) är ett ämne som finns naturligt i kroppen och gör att huden får fukt och volym vilket i sin tur ger mer spänst, lyster och en hudföryngrande effekt. OBS! Hyaluronsyra är faktiskt ingen syra som det låter utan en sockermolekyl som finns i kroppen för att binda vatten i huden, men också i brosk, ledvätska, benhinnevävnad och navelsträng.”

 • Är Fillers säkert?

  Ja. Vi använder endast produkter som är beprövade ur ett säkerhetsperspektiv. Hyaluronsyra (HA) som är det ämne som Fillers består av är en substans som naturligt redan finns i kroppen, det finns därför mycket låg risk för allergiska reaktioner. Även personer med matkänslighet kan känna sig lugna i att använda fillers. De märken av fillers som vi använder finna idag i mer än 90 länder och har använts som injicering för kosmetiska behandlingar i över 20 år med utmärkt resultat och med godkännande från FDA (US Food and Drug)  administration).

 • Hur länge håller fillers?

  Hur länge fillers håller beror på flera faktorer, inklusive vilken typ av filler som används, var den injiceras i kroppen och individuella variationer i ämnesomsättning.

  De flesta fillers som används för kosmetiska ändamål är inte permanenta och bryts ner gradvis av kroppen över tid. Hyaluronsyrafyllmedel, som är den vanligaste typen av filler som används för läppar och ansikte, brukar hålla i upp till 6-12 månader.

  Andra fillers som används för att öka volymen i kinderna eller återställa konturerna i ansiktet, såsom kalciumhydroxylapatit eller poly-L-mjölksyra, kan hålla i upp till 18-24 månader eller längre.

  Det är viktigt att notera att resultatet av fillers inte är permanenta och kan kräva upprepade behandlingar för att upprätthålla önskad effekt. Därför är det viktigt att ha realistiska förväntningar på resultatet av fillers och att arbeta tillsammans med en kvalificerad och erfaren kosmetisk behandlare för att utveckla en behandlingsplan som passar dina individuella behov och önskemål.

 • Vilka varumärken använder ni för fillersbehandling?

  På Laserklinikcenter i Stockholm använder vi oss endast av världskända märken som Juvéderm, Teosyal, Restylane och Belotero. Vi har valt att jobba med dessa eftersom de är välkontrollerade, väletablerade, säkra och de största i branschen. Dessa Fillers kostar lite mer än andra märken men ger också ett bättre resultat och mer kvalitet vilket i sin tur gör behandlingen säkrare för dig som kund.

 • Vilka produkter använder ni?

  Fillern vi använder är kliniskt framställd för att kunna ge ett mycket mjukt, naturligt och långtidsverkande estetiskt resultat. Det innehåller också bedövningsmedel vilket gör behandlingen till en behagligare upplevelse Fillern vi använder är en kristallklar gel som och är baserad på ren icke-animalisk stabiliserad hyaluronsyra. De är alla resorberbara fillers samt FDA godkända (Food & Drug Administration – federala departement USA)

 • Vad tänka på före behandling med fillers?

  Undvik blodförtunnande mediciner: Försök att undvika blodförtunnande mediciner som aspirin, ibuprofen och warfarin några dagar före behandlingen. Detta kan minska risken för blåmärken och blödning på injektionsstället.

  1. Undvik alkohol och

 • Vad tänka på efter behandling med filler?

  Efter behandling med fillers är det viktigt att följa behandlarens instruktioner för att minimera risken för komplikationer och maximera resultatet.

  Vanligtvis kommer du att uppleva mild rodnad, svullnad, klåda och ömhet på injektionsstället direkt efter behandlingen, men dessa symtom brukar försvinna inom några dagar. Under de första 24-48 timmarna efter behandlingen kan du också uppleva viss ömhet, svullnad och blåmärken på injektionsstället. För att minimera dessa symtom kan du applicera is på injektionsstället och undvika ansträngande fysisk aktivitet eller exponering för höga temperaturer (som solning, bastu och varma bad) under de första 24-48 timmarna efter behandlingen.

  Det är också viktigt att undvika att röra vid injektionsområdet eller massera det under de första dagarna efter behandlingen. Detta kan påverka resultatet av behandlingen och öka risken för komplikationer.

  Om du har några oroande symtom eller biverkningar efter behandlingen, som exempelvis ökad smärta, rodnad, svullnad, eller utslag, bör du kontakta din behandlare så snart som möjligt.

  Det är också viktigt att förstå att resultaten av fillers inte är permanenta och att du kommer att behöva regelbundna uppföljningsbehandlingar för att behålla ditt utseende. Din behandlare kan rekommendera hur ofta du bör få uppföljningsbehandlingar beroende på din individuella situation och vilken typ av filler som användes.