Fillers med experterna i Stockholm

Varför välja oss för fillerbehandling?

Fillers i Stockholm

Med åldern sker en gradvis minskning av fettvolymer i ansiktet och mängden hyaluronsyra i huden. Fettvolymerna gör att huden börjar dra sig nedåt och hänga medan förlusten av hyaluronsyra gör att huden förlorar sin elastisitet. Hyaluronsyra är viktig för transporten av näringsämnen och för regleringen av hudens fuktbalans. När vi injicerar en filler för att jämna ut rynkor och fåror, ingår då en naturlig komponent. Huden jämnas ut och blir mer motståndskraftig vilket ger ett fräschare, jämnare och vitalare utseende. Gelen som injeceras innehåller också lokalbedövningsmedlet lidokain, som gör att behandlingen blir behagligare.

"Fillers" är ett samlingsnamn för olika behandlingar som används för att fylla ut rynkor och skapa volym i ansiktet. Vanligtvis används fillers för att minska synliga ålderstecken, såsom rynkor, fina linjer och förlust av volym i ansiktet.

Fillers består vanligtvis av en geléliknande substans som injiceras under huden för att skapa volym och fylla ut problemområden. De vanligaste ingredienserna i fillers är hyaluronsyra, kalciumhydroxylapatit och poly-L-mjölksyra.

Det är viktigt att genomföra fillers-behandlingar med en licensierad och erfaren läkare eller medicinsk utövare för att uppnå bästa resultat och minimera risker och biverkningar.

Vi på Laserklinikcenter i Stockholm arbetar alltid med de mest beprövade produkterna på marknaden och är noga med att endast använda CE-märkta produkter av icke-animalisk karaktär. 

VARFÖR VÄLJA OSS?

  • Utförs av certifierad läkare eller sjuksköterska
  • Endast FDA-godkända produkter

Vår personal som utför fillers  är högt kvalificerade med lång erfarenhet med en bra känsla för skulptering av ansiktet. Vårt huvudfokus är alltid din trygghet och säkerhet, därför använder vi oss enbart av godkända preparat från de största och bästa varumärkena med säkerställd kvalitet.

Före och efterbilder fillers

Fillers
Fillers stockholm
fillers Stockholm