PLASMAPEN/plasmalift behandling- Senaste teknik i Stockholm

De snabba resultaten från vår avancerade och icke-kirurgiska Plasma pen/plasmalift är helt fantastiska, nästan omedelbara och kan vara upp till 8 år – allt utan att behöva sutur, scalpels, ablation, kostsam och invasiv kirurgi

 

Plasma-pen

HUR FUNKAR FIBROBLAST?

Plasma pen-handstycket använder en unik teknik där en liten plasma-blixt hoppar från spetsen till huden i en mikro-millimeterstorlek. Denna ytliga punkt har en specifik effekt: den minimerar huden i sin omedelbara närhet. Detta resulterar i en minskning av överskjutande hud, särskilt effektivt för att strama åt området runt ögonlocken. Genom att strategiskt placera en serie små bruna fläckar i ett specifikt mönster kan man uppnå önskade resultat för att behandla det överflödiga hudområdet. 

Den noggranna placeringen, precisionen samt de strategiska mönster kräver särskilda utbildningar som våra behandlare är utbildade för. Utan en korrekt mönster och rätt utrustningar blir resultat inte önskvärd. 

PLASMALIFT FÖRDELAR:

Plasma pen behandling/Plasmalift erbjuder flera fördelar jämfört med kirurgiska ingrepp. För det första är det en skonsam och icke-invasiv behandling, vilket innebär minimal smärta, inga ärr och kortare återhämtningstid. Dessutom är risken för komplikationer betydligt lägre jämfört med kirurgi. Dess flexibilitet gör det möjligt att behandla olika hudproblem utan att behöva genomgå en långvarig och kostsam operation. Slutligen ger plasma pen en naturligare utseende utan att förändra ansiktets konturer på ett dramatiskt sätt, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för dem som söker subtila förbättringar i sitt utseende.

VARFÖR VÄLJA OSS FÖR PLASMALIFT?

Vi på Laserklinikcenter i Stockholm använder bland marknandens senaste teknik för PLASMAPEN i med över 9 000 utförda behandlingar i Stockholm och Göteborg, däribland många kändisar och tv-profiler.

Svar och Frågor om plasmalift

Vilka områden kan plasma pen behandla?

Slapp hud kring ögonen såsom hängande ögonlock, påsar under ögonen och ”hamsterpåsar” på hals och kinder, Rynkor och fina linjer, Ojämn hy.

Vilket resultat kan man förvänta sig av plasma pen behandling?

Beroende på flera faktorer såsom hudtyp, ålder, behandlingsområde och intensitet, varierar resultaten av plasmalift individuellt. Eftersom man endast kan strama åt en begränsad mängd hud under varje behandlingstillfälle med plasma Pen, kan personer med betydande överflödshud kräva flera sessioner för att uppnå önskade resultat. För dem med mycket överflödig hud har det visat sig att 2-3 behandlingar är optimalt för att uppnå märkbara förbättringar. Å andra sidan, för de med mindre överflödshud, kan en enda behandling oftast vara tillräcklig för att ge tillfredsställande resultat

Hur funkar plasmalift?

Området som ska behandlas bedövas med Emla kräm i 20-30 minuter innan plasmalift behandlingen påbörjas. Därefter “öppnar man små kanaler” man över området som ska Plasma behandlas. Det finns tre olika tekniker med olika funktion beroende på behandlingsområde och syfte. Vid ögonlockslyft bränner man små prickar i ett särskilt 5-punktsmönster, vilket är den mest effektiva metoden för åtstramning av huden.

Hur länge håller resultatet av Plasmalift?

Huduppstramningen som uppnås är permanent, dock fortsätter huden att åldras som vanligt efteråt. Kost, levnadsvanor och hudvård är faktorer som påverkar hudens åldrande och förutsättningar att bibehålla ett bra resultat.

Vad är skillnaden på plasma pen på marknaden?

Våra utrustningar är bland marknadens mest avancerade med CE och FDA godkännande.

Vad tänka på efter behandlingen?

Direkt efter Plasmalift behandlingen syns de små brunaktiga prickarna tydligt. Efter detta kan viss rodnad och svullnad uppstå. En del patienter upplever svullnad på över- och under ögonlocken till den tredje dagen, men svullnaden minskar sedan successivt. Eftersom behandlingen är ytlig och inte resulterar i några sår, kan man sminka över prickarna på huden. Därefter bildas torra små skorpor som naturligt faller av efter 5-10 dagar. Svullnad kan vara vanligt de första 2-5 dagarna och tenderar att avta efter 3-5 dagar, och kan lindras med kylblock.