Tatueringsborttagning- Senaste tekniken i Stockholm

Söker du en klinik med lång erfarenhet, och rätt utrustning i Stockholm har du kommit helt rätt. Vi vet hur du får snabba resultat till bra priser

TATUERINGSBORTTAGNING

Tatueringsborttagning med laser är en effektiv metod där intensiva ljuspulser bryter ned tatueringens pigment, vilket möjliggör naturlig avlägsnande av färgade partiklar genom kroppens immunsystem. Det innebär att man med några få behandlingar kan man uppnå resultat som annars skulle ta år att uppnå.
tatueringsborttagning med laser

TATUERINGSSBORTTAGNING MED PICOLASER?

Picolaser, är en form av laserbehandling, som utmärker sig som en av de mest effektiva metoderna för att ta bort tatueringar. Den fungerar genom att sönderdela pigmenten i huden med hjälp av en Pico laser. Namnet härstammar från att varje laserpuls är en picosekund (0,001 nanosekunder) lång. Skillnaden mellan Picolaser och exempelvis Nd:Yag-laser och nanolaser är bland annat hastigheten, dvs. hur snabba laserpulserna är.Ju snabbare ens laser är desto mer energi kan man använda och ju snabbare kan man bli av med tatueringsbläck under huden. Dessutom innebär de korta pulsarna i lasern till färre skador i huden än de äldre metoderna. Målet är att ta sönder alla pigmenten i tatueringen och att kroppen sen ska absorbera partiklarna på egen hand.

När man använder en Picolaser så tar det i genomsnitt mellan 4 och 8 veckor för kroppens immunförsvar att absorbera pigmentet som slagits sönder av laserpulsarna. Det innebär att laser bleker din tatuering i samma takt som din kropp hinner absorbera färgpartiklarna.

VAD VÅRA KUNDER TYCKER

Svar och Frågor om tatueringsborttagning

Priset för tatueringsborttagning varierar beroende på faktorer som storlek, komplexitet och antal behandlingar som man behöver. Men vår nuvarande pris är 120 kr per cm.

Tack vare maskinens smarta teknologi upplever man behandlingen inte som smärtsam. Många beskriver känslan som att få ett gummiband mot huden. Även om ens smärttolerans är låg, finns det möjlighet att minska smärtan ytterligare med hjälp av bedövningskrämer, vilket gör proceduren mer behaglig och mindre påfrestande för patienten.

Vår maskin för tatueringsborttagning utnyttjar den senaste pico laser-teknologin för att erbjuda effektiva resultat med minimal risk för biverkningar. Den extremt korta pulslängden i pikosekunder möjliggör en skonsam nedbrytning av tatueringsbläcket med minimal skada på omgivande hud. Dessutom har vår maskin en bred våglängdsomfattning som kan behandla ett varierat spektrum av tatueringar, inklusive många hudtyper. Avancerad kylningsteknik minskar också obehag under behandlingen, medan inbyggda säkerhetsfunktioner och kvalitetskontroller garanterar säkra och pålitliga resultat. 

Behandlingstiden för tatueringsborttagning med laser varierar beroende på faktorer såsom storlek och färg. Till exempel kan en mindre tatuering på storleken av en knapp behandlas på bara trettio sekunder, medan en större eller mer komplex tatuering kan kräva upp till femton minuters behandlingstid.

Borttagning av tatuering med laser kräver flera behandlingssessioner. I genomsnitt kan man säga av professionella tatueringar 3 till 7 sessioner, medan amatörtatueringar kräver 2 till 5 sessioner och intervallet mellan sessionerna ska vara 4 till 6 veckor. Antal behandlingar för att ta bort tatuering beror dessutom på mängd och typ av bläck som man har använt.

För att ta bort en tatuering på ett säkert sätt så kräver det att man tar bort tatueringen lite för varje behandling men också för att naturen kräver det. Efter varje laserskott så bildas vattensamlingar i det behandlade området som gör att man inte kan får någon effekt alls.

För att säkerställa en smidig behandling är det viktigt att tatueringen är lättillgänglig under hela processen. Det är därför rekommenderat att undvika att bära kläder som kan gnugga mot behandlingsområdet efter avslutad behandling.

Före och efter bilder
tatueringsborttagning STOCKHOLM EFTER
Tatueringsborttagning i STOCKHOLM laserklinikcenter före och efter Tatueringsborttagning i STOCKHOLM laserklinikcenter före och efter
tatueringsborttagning I STOCKHOLM FÖRE tatueringsborttagning I STOCKHOLM EFTER

Övriga behandlingar som rekomenderas

Tandblekning

Tandblekning

Har du missfärgningar av tänder eller vill bara ha tänderna extra vita och du vill bleka snabbt? Då kan vår tandblekning hjälpa dig att nå det. Kräver endast 60 minuter, upp till 10 nyanser vitare tänder. Tillfälligt erbjudande idag. Läs mer och boka tid online.