Tatueringsborttagning- Senaste tekniken i Stockholm

Söker du en klinik med lång erfarenhet, och rätt utrustning i Stockholm har du kommit helt rätt. Vi vet hur du får snabba resultat till bra priser

Tatueringsborttagning stockholm

HUR FUNKAR TATUERINGSBORTTAGNING PICOLASER ?

Picolaser är en form av laserbehandling och en av de mest effektiva metoderna att ta bort tatueringar med. Metoden fungerar genom att man tar sönder pigmenten i huden med en Pico laser. Namnet härstammar från att varje laserpuls är en picosekund (0,001 nanosekunder) lång. Skillnaden mellan Picolaser och exempelvis Nd:Yag-laser och nanolaser är just hastigheten, dvs. hur snabba laserpulserna är.

Ju snabbare ens laser är desto mer energi kan man använda och ju snabbare kan man bli av med tatueringsbläck under huden. De korta pulsarna bidrar till färre skador i huden än de äldre metoderna som används. Målet är att ta sönder alla pigmenten i tatueringen och att kroppen sen ska absorbera partiklarna på egen hand.

När man använder en Picolaser så tar det i genomsnitt mellan 4 och 8 veckor för kroppens immunförsvar att absorbera pigmentet som slagits sönder av laserpulsarna. Det innebär att din tatuering kommer blekas gradvis i samma takt som din kropp hinner absorbera färgpartiklarna.

VARFÖR VÄLJA OSS?

Vi på Laserklinikcenter i Stockholm är en av de då kliniker i Sverige som har den nyare generationers laser för  tatueringsborttagning. Med denna laser och över 10 000 utförda behandlingar i Stockholm och Göteborg, får du bäst resultat till bra priser

VAD VÅRA KUNDER TYCKER

Trevlig och professionell personal! Tog bort mina tatueringar på några få behandlingar. Extremt bra resultat.

Nöjd efter borttagning av mina tatueringar, professionell och kunniga, rekommenderas

  Svar och Frågor

  Vad är priset för tatueringsborttagning med laser?

  Priset för tatueringsborttagning med laser beror på det område som ska behandlas. Vi erbjuder en av de mest konkurrenskraftiga priserna för blekning av tatuering och har speciella paketpriser vid köp av flera behandlingar. (Just nu 120 kr cm)

  Gör det ont att ta bort tatuering med laser?

  Tack vare maskinens smarta teknologi och våra patienter rapporterar behandlingen är smärtan minimalt jämfört med andra metoder. De flesta beskriver det som att få ett gummiband mot hudet. Men om smärtgränsen är låg och det känns mycket brännande, kan man minska smärta med hjälp av bedövnings krämer.

  Vad är speciellt med vår maskin för blekning av tatueringar?

  . Vår maskin klarar av de flesta färger på din tatuering . Har flera våglängder . FDA och CE märkt för användning på alla hudtyper

  Finns det risker eller biverkningar?

  Även om behandlingen utförs rätt av vår personal så finns det fortfarande risker involverad vid laserbehandlingar beroende på hudtyp och medicinskt tillstånd. - Svullnad- Brännskada

  Hur långt tar det att ta bort en tatuering?

  Behandlingslängden beror på tatueringens storlek och färg. Tatueringar kan ta så lite som trettio sekunder att behandla, och så mycket som femton minuter.

  Vilka område kan man göra tatueringsborttagning på?

  Rygg, ansikte, underarmar, axlar, Ögon, haka, ben, nacke, bröst, bikini och fulla armar i manlig skäggformning, praktiskt taget var som helst som du har tatuering förutom på ögonen.

  Hur många behandlingar krävs för att blir av med tatueringen helt?

  Borttagning av tatuering med laser kräver flera behandlingssessioner. I genomsnitt kräver borttagning av professionella tatueringar 6 till 9 sessioner, medan amatörtatueringar kräver 4 till 5 sessioner och intervallet mellan sessionerna ska vara 4 till 6 veckor. Vad beror det på?Antal behandlingar för att ta bort tatuering beror på mängd och typ av bläck som använts och djupet av bläcket i huden. Position av tatueringen på kroppen kan också vara av betydelse, ju närmare hjärtat tatueringen sitter, desto lättare.Andra faktorer som spelar in: Tatueringsålder • Bläckfärg • Hud typ • Patienthälsa

  Varför behöver man flera behandlingar när det gäller taueringsborttagning med laser?

  För att ta bort en tatuering på ett säkert sätt så krävs det att man tar bort tatueringen lite för varje behandling men också för att naturen kräver det. Efter varje laserskott så bildas vattensamlingar i det behandlade området som gör att man inte kan får någon effekt alls.

  Hur ska jag förbereda mig för tatueringsborttagning?

  Det är viktigt att tatueringen är lätt tillgänglig under behandlingen. Använd inte kläder som kommer att gnugga behandlingsområdet efter behandling. Du ska inte simma i tre till fyra dagar efter din behandling för att förhindra infektion och främja korrekt läkning.

  Vad ska jag göra innan och blekning av tatuering med laser?

  Jag har en liten tatuering. Är inte krämer eller salvor för borttagning av tatueringar lika bra som laser?