...
Hollywood peeling

Hollywood peeling

Hollywood behandling som också kallas för ”carbon laser peeling” är en behandling som man erbjuder på finare salonger runt om i världen och har sin bakgrund från hollywood kändisar som började med just denna behandling. Behandlingen använder man för att föryngra utseendet, reparera skadad hud. Behandlingen är säker och funkar på de flesta hudtyper.

HUR FUNKAR DET?

Hollywood-peeling sätter igång kollagen i hudet, vilket minskar pigmenteringar, fina linjer och akneärr. Man lägger en ansiktsmask med aktivt kol som sen lasras bort i en 2 – stegs process. Det gör inte ont och man får ingen rodnad så man kan lätt gå på stan/ krogen /jobbet efter. När man lasrar bort kolmasken försvinner även micro partiklar av döda hudceller, akne, ytliga rynkor, och stora porer. Resultatet blir en slätare hy! Behandlingen med Hollywood peeling tar endast ca 15 min.

Fördelar

Med över 11 års erfarenhet i branschen har vårt team av hudvårdsexperter uppnått en djup förståelse för de unika behoven och förväntningarna hos våra kunder. Denna omfattande erfarenhet har gett oss möjlighet att finslipa Hollywood peeling, vilket säkerställer att varje behandling är av högsta kvalitet. Därför kan du känna dig trygg i vetskapen om att du är i händerna på erfarna yrkesverksamma som prioriterar din hudhälsa.

Vid Hollywood peeling använder vi den senaste tekniken för att garantera bästa möjliga resultat. Vår klinik är utrustad med den avancerade PICO-lasern, en toppmodern enhet som erbjuder precision och effektivitet. Detta gör att vi kan genomföra behandlingar som är både säkra och effektiva, samtidigt som vi minimerar risken för biverkningar och maximera fördelarna för din hud.

Fördelarna med Carbon peeling är många och inkluderar förbättrad hudstruktur, jämnare hudton och en strålande lyster. Tack vare vår användning av PICO-lasern och vår omfattande erfarenhet kan vi erbjuda en behandling som inte bara ger omedelbara resultat, utan också långvariga förbättringar. Övergången till en jämnare och mer strålande hud sker snabbt och smärtfritt, vilket gör Hollywood peeling till ett utmärkt val för alla som vill förbättra sitt utseende utan längre återhämtningstid.

Hollywood peeling

Kandidater för Hollywood peeling

  • Mist 18 år
  • Har ej diabetes
  • Have realistic expectations

Success Stories

More than 250 five-star reviews on Google
Har du någon fråga?

Frågor och svar om Hollywood peeling

Kostnaden för Hollywood peeling beror på det område som ska behandlar. Behandlingskostnaden börjar från 2400 kr per behandling för t.ex. hela ansiktet.

Tack vare maskinens smarta teknologi och våra patienter rapporterar av behandlingen upplever man behandlingen som bekväm. En del beskriver känslan som att få gummiband mot hudet.

Man kan behandla rygg, ansikte, underarmar, axlar, haka, ben, nacke, bröst, bikini armar, praktiskt taget var som helst. Men vanligast är ansikte och hals.

Antal behandlingar varierar beroende på behov och önskemål. Vid behandling så som Hollywood peeling finns biologiska gränser på hur mycket kollagen kan bildas vid varje behandling. Men också för att behandlingen ska vara så säker som möjligt. Även om man ser resultat på första behandlingar rekommenderar vi minst två behandlingar totalt.