Fettfrysning- Senaste teknik i Stockholm

Söker du en klinik med lång erfarenhet, och rätt utrustning i Stockholm har du kommit helt rätt. Vi vet hur du får snabba resultat till bra priser

HUR FUNKAR FETTFRYSNING?

Revolutionerande fettreducering med fettfrysning – fettceller dör av kyla

Vetenskaplig forskning har visat att fettceller är mycket känsligare för nedfrysning än andra vävnader i kroppen. Fettceller dör vid -8 grader och detta kan man utnyttja för att minska fettdepåer utan vare sig fettsugning eller annan operation. Behandlingen, s.k. cryolipolys, görs genom att man suger in fettdepån i ett munstycke med vakuum och kyler ner fettcellerna under en timma. Resultatet blir att fettcellerna långsamt dör genom så kallad apoptos, naturlig celldöd, medan all annan vävnad såsom hud, nerver och muskler inte påverkas alls. Under 1-2 månader efter behandlingen försvinner fettcellerna successivt och behandlingsresultatet består för gott. I genomsnitt försvinner 20% till 25% av fettet redan efter en enda behandling. Dock är resultatet individuellt för varje kund och det är viktigt att man dricker ca 1,5 l vatten per dag och att man tränar så man svettas ca 1 månad efter behandlingen.

VARFÖR VÄLJA OSS?

Vi på Laserklinikcenter i Stockholm använder bland marknandens senaste teknik för Fettfrysning i med över 20 000 utförda behandlingar i Stockholm och Göteborg, däribland många kändisar och tv-profiler.

Svar och Frågor Fettfrysning

Vilka områden kan man göra fettfrysning på?

Cryolipolys som också kallas fettfrysning är en metod för fettreducering på områden som mage, kärlekshandtag, armar, höfter, lår och knän där du har svårt att få de rätta formerna av endast kost och träning

Vilka fördelar finns det med att göra fettfrysning istället för fettsugning?

Fördelen är att fettfrysning är en icke-operativ fettreduceringsmetod där du varken behöver narkos eller lokalbedövning och inte heller någon form av medicinering för att uppnå resultat. Du behöver ingen sjukskrivning och kan vara aktiv efter behandlingen. 

Hur känns det under behandlingen med fettfrysning?

Du känner en vakuumeffekt som orsakas av att hud och fett sugs in i maskinen. I början känns det kallt i det behandlade området, men det brukar avta under tiden du behandlas. Efter behandlingen är du oftast röd och bedövad men det avtar och återgår snabbt till det normala. Det kan även uppstå blåmärken som kan sitta några dagar upp till några veckor efter behandlingen.

Hur långt tar behandlingen med fettfrysning?

Behandlingen tar en timme. Följande behandling sker efter tidigast 4 veckor.

Hur många behandlingar krävs för att blir av med oönskat fettvävnader?

Generellt krävs det 3-4 behandlingar för de allra flesta.

Hur många veckor ska man vänta till nästa behandling?

4 veckor.

Vilka bör inte göra permanent fettreducering med kyla?

. De som är gravida. Diabetes . De som har en aktiv infektion eller sår i det önskade området bör vänta tills de återhämtar sig från infektion och sår . Pacemaker

Vad är skillnaden mellan Coolshaping, Coolsculpting?

Alla dessa använder en teknik som kallas Cryolypolysis så skillnaden är bara namnet.

Är resultaten permanenta?

Fettceller som är förstörda är borta för alltid. Normalt bildar inte kroppen heller nya fettceller. Däremot kan gamla fettceller bli större med tiden om du intar för många eller förbrukar för få kalorier. Generellt sätt är det mycket lättare att behålla den kroppsform du vill ha efter en fettfrysningsbehandling.