Fettfrysning- Senaste teknik i Stockholm

Söker du en klinik med lång erfarenhet, och rätt utrustning i Stockholm? Då har du kommit helt rätt. Vi vet hur du får snabba resultat till bra priser

VAD ÄR FETTFRSNING?

Fettfrysning går ut på att man exponerar fettceller för kontrollerad kyla, vilket leder till att fettcellerna kristalliseras och genomgår en naturlig process som kallas apoptos, en form av programmerad celldöd. Kroppen bryter därefter ned och eliminerar de döda fettcellerna naturligt över tid, vilket resulterar i en minskning av fettvolymen på det behandlade området.

Fettfrysning
Fettfrysning

PRINCIPEN BAKOM FETTFRYSNING

Många vetenskaplig forskningar har visat att fettceller är mycket känsligare för nedfrysning än andra vävnader i kroppen och att Fettceller dör vid -8 grader, detta har man därför utnyttjat och utvecklat fettfrysningtekniker för att reducera fett. 

HUR GÅR FETTFRYSNING TILL?

Behandlingen, s.k. cryolipolys eller Fettfrysning, görs genom att man suger in fettdepån i ett munstycke med vakuum och kyler ner fettcellerna under en halvtimme. Detta resulterar till att fettcellerna långsamt dör, medan all annan vävnad såsom hud, nerver och muskler inte blir påverkade. Därefter, Under de kommande 1-2 månaderna försvinner fettcellerna successivt och behandlingsresultatet består för gott. 

VARFÖR VÄLJA OSS?

På Laserklinikcenter i Stockholm använder vi den senaste tekniken för fettfrysning och vi har över 9 års erfarenhet med över 7 000 genomförda fettfrysningar i både Stockholm och Göteborg.

Svar och Frågor

Vilka områden kan man göra fettfrysning på?

Det går att göra fettfrysning på de flesta områden men vanligaste är mage, kärlekshandtag, armar, höfter, lår och knän.

Vilka fördelar finns det med att göra fettfrysning istället för fettsugning?

En fördel med fettfrysning är att det är en icke-operativ metod för fettreducering. Detta innebär att man behöver varken narkos, eller lokalbedövning och inte heller någon form av medicinering. Man behöver dessutom ingen sjukskrivning efteråt, och du kan vara aktiv direkt efter proceduren.

Hur känns det under behandlingen med fettfrysning?

Under behandlingen med fettfrysning känner du en vakuumeffekt. Det beror på att vakuumet suger in hud och fett in i munstycket. I början kan det kännas kallt i det behandlade området, men denna känsla brukar avta allt eftersom du behandlas. Efter avslutad behandling är det vanligt att vara röd och känna sig bedövad, men dessa symptom avtar snabbt och återgår till det normala.

Hur långt tar behandlingen med fettfrysning?

Fettfrysning tar vanligtvis mellan 30 till 60 minuter per behandlingssession, beroende på det specifika området som man behandlar.

Hur många behandlingar behöver man för att blir av med oönskat fettvävnader?

Generellt behöver man 2-4 behandlingar för de allra flesta men det beror också på behov och önskad resultat. I genomsnitt försvinner 20% till 25% av fettet redan efter en enda behandling av fettfrysning.

Vilka bör inte göra behandlingen?

Fettfrysning är en effektiv metod för fettreducering för de allra flesta, men det finns vissa begränsningar att ta hänsyn till. De som är gravida, diabetiker, eller har en aktiv infektion eller sår i det önskade området är inte lämpliga kandidater för fettfrysning, men också personer med Pacemaker.

Vad är skillnaden mellan Coolshaping, Coolsculpting?

Alla dessa använder en teknik som man kallar för Cryolypolysis, det är alltså bara namnet som skiljer sig.

Är resultaten permanenta?

Fettceller som är förstörda är borta för alltid och normalt bildar inte kroppen heller nya fettceller, däremot kan gamla fettceller bli större med tiden om du intar för många eller förbrukar för få kalorier, men generellt sätt är det mycket lättare att behålla den kroppsform du vill ha efter en fettfrysning.

Vad är speciellt med vår fettfrysningmaskin?

Vår maskin är marknadsledande, dels genom sin säkerhet men också den effektivitet som maskin erbjuder tack vare den exakta kylningen som krävs men också hur den suger in fettvävnaderna i munstycket.

Vilka område kan man behandla med fettfrysning?

Vanliga behandlingsområden inkluderar mage, flanker, midja, lår, höfter, överarmar, rygg och dubbelhaka.

Är fettfrysning säker?

Ja, fettfrysning är säker när den utförs av kvalificerad personal med lämplig utrustning. Professionella kliniker använder avancerad utrustning som är noga kalibrerad för att undvika skador på omgivande vävnad och uppnå önskade resultat med minimal risk för komplikationer. Det är viktigt att söka hjälp från pålitliga och erfarna experter för bästa möjliga resultat och säkerhet.

Vad tänka efter fettfrysning?

Du ska undvika intensiv träning de första 3 dagarna. Det går dock bra med konditionsträning. Du ska också dricka mycket vatten för att rensa ut döda fettceller.
Tandblekning Stockholm

Tandblekning

Har du missfärgningar på tänder eller bara vill ha tänderna extra vita? Då kan vår tandblekning hjälpa dig att nå det. Kräver endast 60 minuter, upp till 10 nyanser vitare tänder. Tillfälligt erbjudande idag. Läs mer och boka tid online.