Hudföryngring med senaste SHR IPL/ IPL Behadnling

Söker du en klinik med lång erfarenhet för hudföryngring, och rätt utrustning i stockholm har du kommit helt rätt. Vi vet hur du får snabba resultat till bra priser

 

IPL behandling

HUR FUNKAR IPL behandling?

Vid hudföryngring, även kallad IPL behandling, sänds IP våglängd ner i huden. Detta ger värmeutveckling i över- och läderhuden, när tillräcklig temperatur uppnås drar kroppens kollagen ihop sig samtidigt som det stimulerar till ny kollagenbildning. Dessutom förbättras sudstrukturen och balansen mellan talgproduktion och fuktbevarande egenskaparna , porer och små kärl minimeras och pigmenteringen blir jämnare. Resultat blir att du får friskare och yngre hud!’

Hudet är en mycket viktigt organ av kroppen som bland annat påverkar om du ser ung eller gammal ut. Rynkor i ansikte och andra områden visar att livet satt sina spår där stress och andra faktorer påskyndar deras uppträdande. Många har inga problem med detta, men det finns de som inte uppskattar dessa rynkorna lika mycket .

 

VARFÖR VÄLJA OSS?

Vi på Laserklinikcenter i Stockholm använder nyaste SHR IPL. SHR IPL innebär minimalt smärta, mindre obehag och mer tillförlitligt än någon annan metod.

 

Svar och Frågor

Vad är priset för Hudföryngring/ IPL behandling?

Kostnaden för hudföryngring beror på det område som ska behandlas. T.ex. är priset för hudföryngring av ansiktet 1950 kr/behandling just nu.

Gör det ont att göra hudföryngring?

Hudföryngring med vår SHR IPL är relativt smärtfritt om man jämför med äldre IPL maskiner. Detta tack vare maskinens smarta teknologi och hög kylningseffekt.

Varför behöver man flera behandlingar av skin rejuventation/ hudföryngring?

Alla har olika besvär med hudet och dessa kan sitta olika djupt i hudet. För varje behandling finns det en gräns för hur mycket kollagen bildas för varje gång därför det behövs flera behandlingar. Generellt behöver de flesta ca 3 behandlingar för bäst resultat.

Påverkar åldern hur snabbar resultat man får vid skin rejuvenation/ hudföryngring?

Ja, Ju yngre man är, desto bättre påverkar hudet av laser och IPL. Yngre personer har mer kollagenisering. Bästa ålder för hudföryngring med IPL och Laser är mellan 25 till 50 år. Efter behandlingen kan man vid behov göra en behandling per år för att stimulera kollagen och förhindra rynkor.

Är laser och IPL bästa metoden för att få finare hud?

Ja. Om man bortser från att hudföryngring med laser är dyrare så kan ingen annan metod påverka kollagenbildning lika mycket som laser och IPL eftersom väglängden når mycket längre ner i hudet.

När ser man förbättring och slutligt resultat vid IPL behandling?

Efter IPL-behandlingen kan resultatet variera beroende på behandlingsområdet, hudfärg och ärftliga faktorer. Men vanligtvis ser man förbättringar redan inom en vecka, med slutgiltiga resultat inom några veckor. Under återhämtningsperioden framträder ett nytt lager av frisk hud, vilket gör det behandlade området mjukare, stramare och fräschare.

Fördelar att behandla med IPL än andra metoder för att få yngre och fräschare hud.

Att behandla med IPL (intensivt pulserande ljus) erbjuder flera fördelar. För det första, eftersom det är en icke-invasiv procedur, finns det ingen risk för infektion. Dessutom kan du omedelbart återgå till dina dagliga aktiviteter efter behandlingen, vilket gör den bekväm och praktisk. Slutligen ger IPL-behandling långsiktiga fördelar genom att förbättra hudens kvalitet och konsistens över tid. Dessa fördelar gör IPL till ett attraktivt alternativ för dem som vill förbättra sitt hudutseende på ett säkert och effektivt sätt.

Vilka hudproblem kan behandling med Laser och IPL hjälpa mot?

IPL-behandling erbjuder en mångfald av fördelar för att förbättra hudens utseende och kvalitet. För att få ljusare, fastare och jämnare hud, minimera rynkor och eliminera ärr från operationer, akne eller brännskador är IPL en effektiv metod. Dessutom kan den eliminera solskador, förbättra hudens porer, ta bort graviditetsrelaterade sprickor, lyfta hängande hud och behandla ytliga blodkärl, rosacea och akne. Den ger en omfattande lösning för en rad olika hudproblem.

Hur långt tid tar hudföryngring med Laser och IPL?

IPL-behandlingen är snabb med varierande behandlingstider beroende på området som man ska behandla: ansiktet tar cirka 20 minuter, ansikte och hals tar 30 minuter, dekolletage tar 20 minuter, och armarna tar cirka 25 minuter.

Vad är det som händer vid IPL behandling?

Vid IPL-behandling applicerar man en apparat som sänder ut intensiva ljuspulser på huden. Dessa ljuspulser absorberas av de pigmenterade områdena i huden, såsom solfläckar eller röda blodkärl. När ljuset absorberas, omvandlas det till värmeenergi, vilket selektivt bryter ned och eliminera de skadade blodkärlen eller pigmentfläckarna. Samtidigt stimulerar det även kollagenproduktionen i huden, vilket kan minska uppkomsten av rynkor och ge en jämnare hudton. Slutresultatet är en förbättring av hudens utseende med minskade solfläckar, minskade ytliga blodkärl, och reducerade rynkor och fläckar.