Relevotionerande teknik: Muskelbyggning, reducera fett och stärk musklerna utan att träna!

Söker du en klinik med lång erfarenhet, och rätt utrustning i Stockholm har du kommit helt rätt. Vi vet hur du får snabba resultat till bra priser

Vad är HI-EMT muskelbyggning?

Utrustningar som Emslim, Emsuculpt och Emfitness använder sig alla av samma teknik, HI-EMT (High Energy Focused Electromagnetic Wave) – teknologi för att kontinuerligt expandera och kontrahera autologa muskler och genomföra extrem träning för att djupt omforma muskelns inre struktur, det vill säga tillväxten av muskelfibrer (muskelbyggning) och producera nytt protein kedjor och muskelfibrer (muskelhyperplasi) för att träna och öka muskeltätheten och volymen. Den 100% extrema muskelkontraktionen av HI-EMT-tekniken kan utlösa en stor mängd fettnedbrytning, fettsyror bryts ned från triglycerider och ackumuleras i fettceller. Koncentrationen av fettsyror är för hög, vilket får fettcellerna att apoptos, som så småningom utsöndras av kroppens normala ämnesomsättning.

Muskelbyggning
Bygga muskler laserklinikcenter

HUR FUNKAR HI-EMT Muskelbyggning?

Det elektromagnetiska fältet för HI-EMT kan rikta in sig mot de motoriska nervcellerna och generera handlingspotentialen, vilket direkt stimulerar muskelkontraktionen vilket leder till muskelbyggning.

Under 30-minutersbehandlingen tränger musklerna samman 30000 gånger med hög frekvens och intensitet, vilket inte kan uppnås vid allmän träning! Den ultimata muskelsammandragningen behöver en stor mängd energiförsörjning, så fettcellerna bredvid muskeln konsumeras, vilket leder till naturlig apoptos och effektiv minskning av fetttjockleken.

Den stärker också mag- och höftmusklerna, vilket ökar antalet och volymen av muskelfibrer: inte bara gör kroppslinjen mer framträdande , “sjöjungfruelinje”, “västlinje” är mer uppenbar.

VARFÖR VÄLJA OSS?

Vi på Laserklinikcenter i Stockholm använder nyaste tekniken, Emfitness. Det är en av marknadens dyraste och mest kraftfulla maskiner.

 

 

Svar och Frågor

Vad är priset på HI-EMT muskelbyggning?

Priset varierar beroende på område. För t.ex. magen kostar det 4900 kr. Just nu har vi tillfälligt erbjudande på 20% rabatt

Vilka område kan man behandla med HI-EMT muskelbyggning?

EM-EMT muskelbyggning kan man använda för alla delar av kroppen förutom bröstet. Populära områden är magen, ben, vader, rumpa, armar. Det går i praktiskt taget var som helst som du önskar öka muskelmassan på.

Vad är skillnaden på olika maskiner?

Utrustningar som Esslim, Emsuculpt och EMfit x2 använder sig alla av samma teknik, HI-EMT (High Energy Focused Electromagnetic Wave). Alla hjälper till att bygga muskler. Det som är speciellt med Emfitness är att maskinen är utrustad med kylning i handenheten för säkrare behandling. Emfitness är också mer kraftfull än några maskiner som finns på marknaden. Vår maskin är FDA och CE märkt.

Hur många behandlingar krävs det för muskelbyggning?

Antal behandlingar för att muskelbyggning varierar beroende på område. De flesta märker ökad muskelmassa och minskad fett efter 3-5 behandlingar. Vi rekommenderar dock våra kunder en kur på 10 behandlingar för bästa resultat. Slutligt resultat syns efter ca 6 månader.

Kan man direkt efter behandlingen gå tillbaka till sina vardagliga sysslor?

Ja, du kan börja din normala sysslor omedelbart efter behandlingen.

Kan man träna på gym samtidigt?

Ja det går bra att träna. Det är dock bra att låta det behandlade området att återhämta sig i några dagar innan du belastar det aktuella området.

Vilka bör inte göra behandlingen?

Ja det går bra att träna. Det är dock bra att låta det behandlade området att återhämta sig i några dagar innan du belastar det aktuella området.