...
hifu-behandling-stockholm

Hifu

Hifu-behandlingen använder avancerad teknik med fokuserade ultraljudsvågor för att stimulera kollagenproduktionen genom punktvis fokuserad värme djupt in SMS lagret. Det resulterar i en omedelbar ansiktslyft men så småningom också minskad fina linjer/ rynkor samt en förbättring av hudens elasticitet.

Hur funkar Hifu behandling?

Den genererade värmen som skapas i SMS lagret skapar mikroskopiska värme som triggar en läkningsprocess djupt inne i huden och resulterar i fastare och mer ungdomlig hud. HIFU är fördelaktigt eftersom det är precist, påverkar inte den synliga huden och minimerar skador på omgivande vävnad, vilket leder till minimala biverkningar och snabbare återhämtningstid.

Fördelar

Tack vare godkännandet från FDA och CE kan du vara säker på att HIFU-behandlingar som utförs hos oss följer strikta säkerhetsstandarder. Båda dessa myndigheter kräver noggranna utvärderingar och tester innan de godkänner användningen av HIFU-tekniken för medicinskt bruk. Det betyder att du kan lita på att vår praxis följer de högsta säkerhetsnormerna.

Vi är stolta över att använda den senaste HIFU-tekniken i våra behandlingar. Vår utrustning är av 9d-standard, vilket innebär att den är toppmodern och erbjuder enastående precision och effektivitet. Med vår 9d-teknik kan vi målinrikta behandlingsområdet på ett mer exakt sätt, vilket ger dig bättre resultat och minskar risken för biverkningar. Dessutom har våra experter över 3 års erfarenhet inom området, vilket säkerställer att du får den bästa möjliga vården.

Vårt team består av högt kvalificerade och erfarna professionella med över 11 års erfarenhet inom HIFU-behandlingar. Vi har en gedigen kunskap om tekniken och dess tillämpningar, vilket gör att vi kan skräddarsy varje behandling för att möta dina individuella behov och önskemål. Med vår långa erfarenhet kan du känna dig trygg med att du får vård av högsta kvalitet och att resultatet blir så bra som möjligt.

En HIFU-behandling påverkar inte den synliga ytan av huden, vilket innebär att du inte behöver avbryta ditt sociala liv för återhämtning. Dessutom är energin från HIFU helt oberoende av melanin och hemoglobin, vilket gör behandlingen lämplig för alla hudtyper. Dess fraktionella och precisa natur minskar skador på omgivande vävnad, vilket gör det till en säker och effektiv metod för hudföryngring .Du kan förvänta dig omedelbara resultat efter en HIFU-behandling även om 60% procent av resultat syns inom 6 månader. Många av våra patienter upplever en förbättring av hudens spänst och struktur redan efter första sessionen. 

Kandidater för Hifu

Kandidater för Hifu-behandling är individer som vill ha en icke-invasiv metod för huduppstramning och ansiktslyft. Behandlingen är särskilt lämplig för dem med mild till måttlig hudslapphet i ansiktet och halsen. Vidare passar Hifu personer som önskar förbättra hudens elasticitet och minska fina linjer och rynkor utan att genomgå kirurgi. Dessutom kan de som vill lyfta och strama åt specifika områden, såsom käklinje, ögonbryn och kindben, dubbelhaka, panna, hals dra nytta av denna teknik

Nöjda kunder

Över 500 5 stjärniga betyg

Har du någon fråga?

Frågor och svar om Hifu behandling