Ansiktslyft Hifu- Senaste behandling för ansiktelyft/ huduppstramning utan kirurgi i Stockholm

Söker du en klinik med lång erfarenhet, och rätt utrustning i stockholm för ansiktslyft med hifu har du kommit helt rätt. Vi vet hur du får snabba resultat till bra priser
Hifubehandling

HUR FUNKAR HIFUBEHANDLING?

En HIFU behandling rör inte den synliga delen av din hud så du behöver inte ta en paus i ditt sociala liv. Energin från HIFU är helt oberoende av melanin och hemoglobin, vilken gör behandlingen passande för alla hudtyper. HIFU är fraktionell och mycket exakt vilket reducerar skador på omgivande vävnad.

VARFÖR VÄLJA OSS?

Vi på Laserklinikcenter i Stockholm använder bland marknandens senaste teknik för HIFU i med över 20 000 utförda behandlingar i Stockholm och Göteborg, däribland många kändisar och tv-profiler.

Svar och Frågor

När ser man resultat efter Hifubehandlingen?

Det första resultatet upplevs ofta direkt efter behandlingen och huden känns mycket stramare. Den verkliga förändringen se du först efter 3-6 månader i takt med bildning av nya kollagen fibrer. Du kommer i takt med förnyelsen av kollagenfibrerna se ett gradvis lyft och en uppstramning av huden. Oftast räcker det med 1 behandling men har man mycket slapp hud rekommenderar vi en ny behandling efter 6-12 månader.

Hur mycket kostar hudlyft med Hifu?

Kostnaden för behandlingen beror faktiskt på det område som ska behandlas. Priset för Hifu börjar från 3550 kr per behandling efter eventuell rabatt.

Gör det ont att göra ansiktslyft?

Vid HIFU behandling kan man känna lite som pirrningar och att det sticker i huden. De flesta upplever smärta men endast under pulseringscykeln när HIFU maskinen applicerar ultraljudsenergin mot huden. Detta är ett gott tecken på att den kollagenskapande processen har börjat.

Vad är speciellt vår Hifumaskin för huduppstramning?

Vår Hifu maskin ligger i framkant och är bland marknadens senaste teknik.Man behöver oftast inte mer än en behandling Många certifikationer och för användning av alla hudtyper

Vilka områden går att behandla?

Ansikte, Rygg, underarmar, haka, ben, nacke, bröst, bikini och fulla armar.

Vad bör man tänka på när man ska göra huduppstramning?

Både män och kvinnor oavsett hudtyp kan behandlas . Är du gravid, äter blodförtunnande medicin, har pacemaker eller aktiv herpes kan du inte göra behandlingen. Har du nyligen gjort fillers så bör du vänta 1 månad.