Ansiktslyft med Hifu- Senaste behandling för ansiktelyft/ huduppstramning utan kirurgi i Stockholm

Söker du en klinik med lång erfarenhet, och rätt utrustning i stockholm för ansiktslyft med hifu har du kommit helt rätt. Vi vet hur du får snabba resultat till bra priser

HIFU, High Intensity Focused Ultrasound) är ett alternativ till traditionell kirurgisk ansiktslyftning.Den stramar och lyfter ansiktshuden. Vid behandling av ansiktet förorsakas tusentals små koaguleringspunkter på 2-3 olika djup, dessa medför omedelbar sammandragning av vävnaden. Behandlingen stimulerar samtidigt till ny kollagenbildning vilket leder till en långvarig hudföryngrande effekt.

Hudlyft med Hifu

HUR FUNKAR BEHANDLING MED HIFU?
--------------------

En HIFU behandling rör inte den synliga delen av din hud så du behöver inte ta en paus i ditt sociala liv. Energin från HIFU är helt oberoende av melanin och hemoglobin, vilken gör behandlingen passande för alla hudtyper. HIFU är fraktionell och mycket exakt vilket reducerar skador på omgivande vävnad.

Hifu i Stockholm

VARFÖR VÄLJA OSS?
...............................

Vi på Laserklinikcenter i Stockholm använder senaste teknik för Hifubehandling.

Frågor och svar om ansiktslyft med Hifu

Det första resultatet upplevs ofta direkt efter behandlingen med Hifu i och med att huden känns mycket stramare. Den verkliga förändringen se du först efter 3-6 månader i takt med att de nya kollagen fibrerna bildas. Du kommer i takt med förnyelsen av kollagenfibrerna se ett gradvis lyft och en uppstramning av huden. Oftast räcker det med 1 behandling men har man mycket slapp hud rekommenderar vi en ny behandling efter 6-12 månader.
Kostnaden för behandlingen beror på det område som ska behandlas. Priset för Hifu börjar från 3550 kr per behandling efter eventuell rabatt.
Behandling med HIFU kan känns lite som pirrningar och att det sticker i huden. De flesta upplever smärta men endast under pulseringscykeln när ultraljudsenergin appliceras mot huden. Detta är ett gott tecken på att den kollagenskapande processen har börjat.
Vår Hifu maskin ligger i framkant och är bland marknadens senaste teknik.Man behöver oftast inte mer än en behandling Många certifikationer och för användning av alla hudtyper
Ansikte, Rygg, ansikte, underarmar, haka, ben, nacke, bröst, bikini och fulla armar.
Både män och kvinnor oavsett hudtyp kan behandlas med Hifu. Är du gravid, äter blodförtunnande medicin, har pacemaker eller aktiv herpes kan du inte göra behandlingen. Har du nyligen gjort fillers så bör du vänta 1 månad.