...
Co2 laser

CO2 laser

CO2-laser: Effektiv för ärrbehandling, hudföryngring, rynkminskning och förbättrad hudens lyster. Hög precision och resultat.

Vad är Co2 laser?

Fraktionell CO2 laser är den modernaste behandlingsmetoden som förnyar åldrad, rynkig och solskadad hud samt behandlar ärrbildning, acne mm. Vid ett traditionell kirurgiskt ansiktslyft avlägsnar man överflödig hud för att släta ut huden vilket medför att man får behålla den gamla huden med fläckar och solskador.Däremot vid ett laserlyft får du en hudföryngring på köpet eftersom gamla hudceller byts ut mot nya fräscha nybildade celler och gamla hudfläckar med solskadad hud reduceras. Man får en jämnare hudton, hudstruktur och lyster.

HUR FUNKAR HUDFÖRYNGRING MED CO2 laser ?

Vi arbetar med fraktionerad CO2 laser med vilken man stansar ut små punkter eller kanaler i huden. Djupet på dessa punkter beror på vilken behandling man genomgår. 
När laserstrålarna träffar huden förångas den och små microskopiska hål bildas i ett 
förinställt mönster med orörd hud emellan. De oskadade cellerna runtomkring hålen fyller ut dessa med nybildade fräscha celler samt främjar en snabbare läkning. Uppvärmningen i sig startar en process för nybildning av kollagen och elastin långt ner i hudlagret. Bildandet av kollagen och elastin stramar upp huden och ger den en ökad elastisitet och spänst. 

Nöjda kunder

Mer än 500 5 stjärniga betyg.

Kandidater för CO2 laser/ ärr behandling

Kandidater för CO2 laser är vanligtvis individer som söker behandling för en mängd olika hudproblem. Det kan vara allt från rynkor och fina linjer till ärr och pigmentfläckar. Även personer med hudtillstånd som rosacea eller akne kan dra nytta av behandlingen. Dessutom använder man CO2-lasern inom medicinsk praxis för att behandla tillstånd som cervikal dysplasi och polypborttagning. I kosmetiska sammanhang använder man den för att förbättra hudens elasticitet och minska utseendet av sträckmärken. Det är dock viktigt att potentiella kandidater förstår riskerna och har realistiska förväntningar, samt att de rådfrågar en kvalificerad medicinsk professionell innan de genomgår behandlingen.

har du någon fråga?

Frågor och svar om Co2 Laser