Framhäv ditt inre skönhet med oss

OM OSS

Laserklinikcenter Stockholm
Tandblekning

VÄLKOMMEN TILL LASERKLINIKCENTER

Laserklinikcenter fokusområde är inom estetiskt hår, hudvård och tandblekning. Vår personal är certifierade laserbehandlare med över 20000 behandlingar bakom sig. Vi utför individuellt anpassade behandlingar med konstnärlig utformning för ett naturligt slutresultat. Vi använder en kombination av klinisk erfarenhet rätt utrustning och individuell anpassning, en förutsättning för att åstadkomma de bästa behandlingsresultaten.

När du väljer Laserklinikcenter för dina estetiska behandlingar, kan du vara säker på att våra specialister är certifierade och har lång erfarenhet inom marknaden. Vi arbetar tillsammans i ett tvärvetenskapligt samarbete som erbjuder dig det allra bästa resultatet. 

Vi är godkända och medlemmar i de mest prestigefyllda förbunden vilket innebär att när du kommer till oss så får du bästa möjliga behandling med de modernaste teknologierna.

0 +

Utförda behandlingar

0 %

Certifierade läkare, laserterapeuter

0 +

Ledande kliniker

0 +

Marknadens senaste utrustningar

VAD TYCKER VÅRA KUNDER

Alice lundgren Kund

Så professionell och alltid lika trevlig. Jag är nöjd med resultatet med deras laser behandling för hårborttagning . Ger 5 stjärnor !

Elias Pettersson Kund

Toppen klinik med gedigen erfarenhet och riktigt bra maskiner för laserbehandlingar. Mycket trevliga personal. Rekommenderas

Petra Gustafsson Kund

Alltid resultat över förväntan , trevliga tjejer och bra priser