...

Om oss

Varför vi är den bästa kliniken?

Upplev den bästa kliniken i Stockholm för estetiska behandlingar.

Välkommen till Laserklinikcenter

Hos Laserklinikcenter sätter vi standarden för estetiska behandlingar inom hår, injektion, hudvård och tandblekning. Vår skickliga personal består av certifierade läkare, sjuksköterska, hudterapeut, laserbehandlare med över 20,000 framgångsrika behandlingar i bagaget. Vi erbjuder individuellt anpassade behandlingar med en konstnärlig utformning för att uppnå naturliga och imponerande resultat.

Vår Expertis

 • Erfarna Specialister:

  Våra specialister är certifierade och har lång erfarenhet inom estetiska behandlingar, vilket garanterar dig en säker och professionell upplevelse.

 • Skräddarsydda Behandlingar:

  Varje behandling är noggrant anpassad för att möta dina specifika behov och önskemål.
 • Avancerad Teknik:

  Vi använder den senaste teknologin och utrustningen för att säkerställa optimala resultat.
 • Klinisk Erfarenhet:

  Med kombinationen av vår omfattande kliniska erfarenhet och toppmodern utrustning, levererar vi de bästa behandlingsresultaten.

Varför Välja Laserklinikcenter?

Laserklinikcenter kan du vara trygg i vetskapen om att du får behandling av högsta kvalitet. Vi är medlemmar i de mest prestigefyllda förbunden och arbetar i ett tvärvetenskapligt samarbete för att erbjuda dig det allra bästa. Detta innebär att du får tillgång till de modernaste teknologierna och de säkraste behandlingarna på marknaden.

Ditt Första Steg Mot din Drömkropp

Vi strävar alltid efter att uppnå de bästa möjliga resultaten för våra kunder. Oavsett om du söker behandling för hår, hud eller tandblekning, är du i trygga händer hos oss på Laserklinikcenter.

Om oss
Om laserklinikcenter

Vad tycker våra kunder

5/5

Var idag min första behandling hos Laserklinikcenter och det var otroligt bra service och mycket trevlig personal!! Åkte hela vägen från Sundsvall och det var definitivt värt det 🙂

5/5

Birgitta O

Jag är supernöjd med mitt resultat efter att ha gjort två filler behandlingar hos er på läpparna. Personalen är så otroligt professionella på det de gör samtidigt som de har så härlig energi vilket smittar av sig. Resultatet är precis som jag önskade och även bättre, det ser otroligt naturligt ut vilket jag inte trodde var möjligt.

5/5

Tandblekning

5+ rakt igenom! Bemötandet, utförandet, kompetensen och den generella upplevelsen är alltid otrolig på Laserklinikcener Man blir tryggt och professionellt omhändertagen! Dumt att gå någon annanstans tbh 🙂

5/5

Mycket proffsig och trevlig personal. Fick jätte bra resultat för min hårborttagning med laser redan efter 1 behandling.

Starta resan mot perfekt hud och en frisk kropp.

Boka din tid idag så tar vi hand om resten