Vaginalbehandling/Vaginaltightening, intimt behandling med senaste tekniken i Stockholm

Söker du en klinik med lång erfarenhet, och rätt utrustning i stockholm för ha har du kommit helt rätt. Vi vet hur du får snabba resultat till bra priser

VAD ÄR VAGINAL TIGHTENING?

Det är något som diskuteras i små bokstäver, effekterna ifrån en förlossning, åldring eller komplex över dom intima områden. Miljoner kvinnor kan känna torrhet, förlust av vaginala muskler och smärta under samlag. Oroa dig inte, vi hjälper dig.

 

Det är ny teknik och det bästa valet för vaginal åtdragning som baseras på senast HIFU-teknologi. Totalt icke-invasive Vagilift och det använder endast ultraljudenergi. Den säkra och bekväma applikationen ger bättre tålmodig överensstämmelse. Den fokal- termiska skadan, framkallar sekundär naturlig collagenstimulans i submucosa- och hinnaproprialager. Når både 3.0mm och 4.5mm djup utan någon mucosal skada, vilket gör att HIFU-energi kan lätt tränga igenom vaginala väggar.

 

vaginalföryngring

HUR FUNKAR DET?
--------------------

  • Kvinnor som har problem med;Urinläckage vid ansträngning, hosta eller nysning.
  • Vaginal torrhet
  • Minskad känslighet och brist på sexlust
  • Upplever slapphet efter exempelvis förlossning och önskar en vaginal tightening /slidförsnävning.
Behandling för lös vaginal

VARFÖR VÄLJA OSS?
...............................

Vi på Laserklinikcenter i Stockholm använder senaste teknik för Vaginal uppstramning . 

Svar och frågor om vaginal behandling med Hifu

– Dig som önskar Vaginal tightning/försnävning – Dig som har Ansträngningsinkontinens och urin läckage symptom – Dig som upplever Torrhet i de vaginala slemhinnorna – Dig med minskad känslighet – Dig som önskar en förbättring av den sexuella hälsan och samlivet Behandlingen fungerar egentligen för alla kvinnor upp till 65 år. anledningen till att vi helst inte behandlar äldre än så har med kollagenproduktionen att göra. Är man äldre har man inte så mycket kollagen att stimulera och då blir effekten inte tillfredställande
En stavformad laserdiod förs in i slidan, ca 6-8 cm (individuellt). Väl inne i Slidan roteras staven 360 grader samtidigt som den sakta dras ut. Under förloppet görs mikroskopiska hål som under läkningsprocessen stimulerar nyproduktion av både kollagen och Elastin som ger mer stuns och kraft. OBS. laserdiodstaven bekläs med en steril engångsbrukshylsa som byts och slängs efter varje patients behandling.
Under behandlingen så värms slemhinnan i vaginan och med Hifu görs små mikroskopiska hål, vilket under läkningsprocessen stimulerar kroppens egna kollagen- och elastinproduktion. Samtidigt stimuleras blodcirkulationen i det behandlade området. Detta gör att området blir mer spänstigt och fast och på så sätt ger ökad känslighet.
Ja. Metoden är European CE Mark godkänd, och FDA godkänd. Hifu är en säker, enkel och effektiv metod med omedelbara resultat!
– Gravida & Ammande kvinnor – Du som har en pågående infektion – Du med Pacemaker eller annan apparat som störs av Radiofrekvens – Om du har en Sexuell överförbar sjukdom – Nyopererade vaginalt – Du som är i menstruation (Menstruation är i sig inte en kontraindikation, men vi rekommenderar inte att man gör en behandling när man har som mest blödning).
Nästan alla kvinnor känner stor förbättring redan efter 2-3 behandlingar.
Det varierar av olika anledningar men vanligtvis behöver du göra runt 3-5 behandlingar, med 4-6 veckors mellanrum. Efter dessa rekommenderar vi 1 underhållsbehandling per år för just underhåll av elasticiteten. Exakt Antal behandlingar beror på ex. ålder, slemhinnor och typ av problem.
Vaginal behandling med Hifu är en non-invasiv* behandling och många kvinnor upplever den som mer behagligt än att lämna cellprov. Det kan känns lite varmt i slidan under behandlingen. Non-Invasiv= Behandling utan narkos/lugnande samt minmal återhämtning
Ja, det finns massor av studier som stärker positiva förändringar efter genomförd behandling med Vaginal Uppstramning. Här är de 3 populäraste: Up to 3-year Follow-up of Patients with Vaginal Relaxation Syndrome Participating in Laser Vaginal Tightening Laser Vaginal Tightening (LVT) – evaluation of a novel noninvasive laser treatment for vaginal relaxation syndrome Novel Minimally Invasive VSP Er:YAG Laser Treatments in Gynecology