Permanent Hårborttagning - Senaste teknik i Stockholm

Söker du en klinik med lång erfarenhet och rätt utrustning för permanent hårborttagning har du kommit helt rätt. Med den senaste tekniken inom laserhårborttagning kan vi erbjuda snabba, effektiva och smärtfria behandlingar som ger dig ett permanent resultat.
laser hårborttagning pris

HUR FUNKAR HÅRBORTTAGNING MED LASER?

En laser avger en kraftigt koncentrerad ljusstråle, som effektivt absorberar pigmentet (melanin) i hårfollikeln. När laserpulsen penetrerar huden på bara en bråkdel av en sekund, hettas håret tillräckligt för att förstöra follikelns förmåga att återväxa. Som en följd av detta inträffar en permanent minskning av hårtillväxten inom behandlingsområdet. Därför är laserbehandling en effektiv metod för långsiktig hårborttagning

RÄTT UTRUSTNING

Laser ger alltid bättre effekt än IPL system. Anledningen till det är att lasern har mer energi, rätt pulslängd och djupare våglängd som är optimerad för effektiv permanent hårreducering. Vi använder en lasermaskin med våglängder från tre olika tekniker: Alexandrite, Diode och Yag laser. Genom att kombinera dessa tre tekniker kan laserljuset effektivt nå alla hårsäckar, oavsett deras djup eller färg. Detta möjliggör en mer omfattande behandling som täcker alla områden och säkerställer att inget hår lämnas opåverkat. Dessutom, tack vare den varierande våglängden hos våra laserinstrument, kan vi effektivt rikta in oss på olika typer av hårstrån och uppnå optimala resultat för varje individuell kund. Genom att använda en kombination av de tre teknikerna kan vi säkerställa att inget hårstrå går obemärkt förbi och att varje behandling blir så effektiv som möjligt.

Vi på Laserklinikcenter i Stockholm använder bland marknandens senaste teknik för hårborttagning med laser i med över 20 000 utförda behandlingar i Stockholm och Göteborg, däribland många kändisar och tv-profiler.

Vårt team av behandlare och personal är engagerade i kontinuerlig utbildning och håller sig uppdaterade med de senaste trendernh teknikerna inom hårborttagning med laser. Detta säkerställer att vi kan erbjuda dig de mest avancerade och effektiva behandlingarna tillgängliga på marknaden

Genom att välja Laserklinikcenter för din hårborttagning med laser kan du vara säker på att du får högkvalitativa och professionella tjänster som är utformade för att ge dig de bästa resultaten på ett säkert och effektivt sätt. Vi ser fram emot att vara din partner på din resa mot en hårfri framtid!

 

 

Svar och Frågor om permanent hårborttagning