...
permanent hårborttagning

Permanent hårborttagning

Söker du en klinik med lång erfarenhet och rätt utrustning för permanent hårborttagning? Då har du kommit helt rätt. Med den senaste tekniken och en av värdens bästa lasermaskin för laserhårborttagning kan vi erbjuda snabba, effektiva och smärtfria behandlingar som ger dig ett permanent resultat. Just nu med 30% rabatt.

PERMANENT HÅRBORTTAGNING

Oönskad hårväxt är något som de flesta, mer eller mindre kan känna igen. Hur mycket och hur lite hår vi har påverkas av bland annat ålder, hormoner och arvsanlag.  Generande hårväxt, för mycket hår, ojämn hårväxt? Anledningen till att vilja ta bort hår är många, men oavsett varför du vill ta bort ditt hår permanent så har vi en lösning för det. Tack vare den moderna utrustningen tillsammans med lång erfarenhet av permanent hårborttagning ger dig både säkerhet och trygghet hos oss på Laserklinikcenter.

De traditionella metoderna för att avlägsna oönskat hår, såsom plockning, rakning, vaxning och kemisk depilering, är generellt obekväma, smärtsamma och kostsamma i längden.
Jag är väldigt nöjd med min laser hårborttagning. Behandlingen var snabb och nästan smärtfri. Efter bara några sessioner märkte jag en tydlig minskning av hårväxten. Dessutom var det hår som växte tillbaka mycket finare. Som en följd har jag sparat mycket tid, eftersom jag knappt behöver raka mig längre. Viktigast av allt, inga bieffekter har uppstått.

Hårborttagning med laser utrustningskrav

När laserljuset riktas mot håret absorberas det av melanin som finns i hårstråna som omvandlar det till värmeenergi. Denna värmeenergi sprider sig sedan ned längs hårstrået och når till slut hårsäcken. När värmen når hårsäcken blir den uppvärmd tillräckligt (70 celsius) för att skada dess struktur. Det är hårroten, eller hårsäcken som håret får näring ifrån. Målet med laserhårborttagning är därför att förstöra just hårsäcken och inte nödvändigtvis själva hårstråna.

Laser ger alltid bättre effekt än IPL-system av flera anledningar. För det första har lasern mer energi och rätt pulslängd. Detta resulterar i djupare våglängder som är optimala för effektiv hårborttagning.

På Laserklinikcenter använder vi en avancerad lasermaskin som utnyttjar tre olika tekniker för våglängder: Alexandrite, Diode och Yag laser. Genom att kombinera dessa tre lasertekniker kan vi säkerställa att laserljuset effektivt når alla hårsäckar, oavsett djup eller färg.

Permanent hårborttagning kandidater

Kandidater för laser hårborttagning

Kandidater för laser hårborttagning är vanligtvis de som letar efter en långsiktig lösning för att minska oönskad hårväxt för att slippa rakning, vaxning och inåtvända hårväxt.

Nöjda kunder

Mer än 500, 5 stjärniga recensioner

Har du någon fråga?

Svar och frågor om permanent hårborttagning