...
Tandblekning

Tandblekning Stockholm

Med vitare tänder ser man friskt ut, och indirekt ger det mer självförtroende. Anledningarna att göra tandblekning är många. Oavsett anledning har vi en lösning. Tack vare en av världens bästa teknik och effektiva produkter kan vi återställa och ljusa upp tändernas färg med upp till 10 nyanser på endast 60 minuter.

Blekning av tänder på klinik

Professionell tandblekning erbjuder flera betydande fördelar jämfört med andra metoder för tandblekning. För det första är den snabb och ger märkbara resultat redan efter första sessionen. Blekningen sker dessutom under övervakning av en erfaren personal, vilket minskar risken för oönskade biverkningar och säkerställer att behandlingen sker på säkert och effektivt sätt. Man kan också anpassa blekningsprocessen efter varje patients unika behov och önskemål, vilket resulterar i mer tillfredsställande och personliga resultat.

Hur går tandblekning till?

Innan vi börjar med tandblekningen skyddar vi noggrant ditt tandkött för att undvika eventuell irritation. Därefter applicerar vi blekningsprodukterna på dina tänder, vanligtvis i form av en gel eller en vätska som innehåller blekningsmedel såsom väteperoxid. När vi har applicerat produkterna jämnt över dina tänder, använder vi en speciell ljuskälla eller laser för att aktivera blekningsprocessen och öka dess effektivitet. Under denna tid får du sitta bekvämt medan produkterna verkar för att bleka dina tänder. Efter en viss tid, vanligtvis mellan 30 minuter och en timme, tar vi bort blekningsprodukterna och utvärderar resultatet av tandblekningen.

 

 
 

Fördelar

Upp till 10 nyanser vitare tänder.

Tandblekning som håller länge med upp till 3 år. 

Vår snabbverkande tandblekningsbehandling tar endast 30 eller 60 minuter, beroende på dina behov och önskemål, vilket många kunder uppskattar.

Med över 11 års erfarenhet och mer än 25 000 utförda tandblekningar i Stockholm samt marknadsledande produkter kan du lita på oss för att ge dig vitare tänder effektivt och säkert. Vi använder beprövade tekniker och avancerad utrustning för att skräddarsy varje behandling efter dina specifika behov. 

Kandidater för tandblekning

Personer med missfärgade tänder på grund av vanliga faktorer som kaffe-, te- och rökningssätt, samt åldrande, utgör en betydande andel av kandidater för tandblekning.

Före och efterbilder

Tandblekning
Before
After
Tandblekning Stockholmafter results of tandblekning Stockholm
Before
After
Tandblekning Stockholmefter tandblekning i Stockholm
Before
After
Har du någon fråga?

Svar och frågor om tandblekning