...
Tandblekning

Tandblekning

Med vitare tänder ser man friskt ut, indirekt ger det mer självförtroende. Anledningen att göra tandblekning är många. Oavsett anledning har vi en lösning. Tack vare en av värdens bästa teknik och effektiva produkter kan vi återställa och ljusa upp tändernas färg med upp till 10 nyanser på endast 60 minuter.

Hur går tandblekning till?

Innan tandblekningen kommer vi att skydda ditt tandkött noggrant för att undvika eventuell irritation. Därefter applicerar vi blekningsprodukterna på tänderna, vanligtvis i form av en gel eller en vätska som innehåller blekningsmedel såsom väteperoxid. Efter att produkterna har applicerats jämnt över dina tänder kan en speciell ljuskälla eller laser användas för att aktivera blekningsprocessen och öka dess effektivitet. Under denna tid kan du få sitta bekvämt medan produkterna arbetar för att bleka tänderna. Efter en viss tid, vanligtvis mellan 30 minuter och en timme, tas blekningsprodukterna bort och resultatet av din tandblekning  utvärderas.

Fördelar

Upp till 10 nyanser vitare tänder.

Tandblekning som håller länge med upp till 3 år.

Vår snabbverkande tandblekningsbehandling tar endast 30 eller 60 minuter, beroende på dina behov och önskemål, vilket många kunder uppskattar.

Med över 11 års erfarenhet och mer än 25 000 utförda tandblekningar samt marknadsledande produkter kan du lita på oss för att ge dig ett leende att vara stolt över utan att kompromissa med säkerheten. Vi använder beprövade tekniker och avancerad utrustning för att skräddarsy varje behandling efter dina specifika behov. 

Kandidater för tandblekning

Kandidater för tandblekning

Personer med missfärgade tänder på grund av vanliga faktorer som kaffe-, te- och rökningssätt, samt åldrande, utgör en betydande andel av kandidater för tandblekning.

Före och efterbilder

Tandblekningafter results of tandblekning Stockholm
Before
After
Tandblekning Stockholmafter results of tandblekning Stockholm
Before
After
tandblekning Stockholmefter tandblekning i Stockholm
Before
After
Har du någon fråga?

Svar och frågor om tandblekning