TAndblekning på klinik

Söker du en klinik med lång erfarenhet på tandblekning och rätt utrustning i Stockholm har du kommit helt rätt. Tack vare vår långa erfarenhet vet vi hur du får snabba resultat till bra priser

HUR FUNKAR TANDBLEKNING?

Blekning av tänder på klinik är en betydligt snabbare metod än tandblekning hemma som tar oftast flera veckor. Då krävs endast 60 minuter eftersom en starkare blekninggel används. Dessutom används en speciellt utvecklad UV-lampa- plasmaljus för att ytterligare förbättra resultatet. Samtidigt kommer skyddande material att täcka tandköttet, eftersom en högkoncentrerad blekninggel appliceras på tänderna. Gelén måste förbli på tänderna i 13 minuter för att få att verka på missfärgningar, då kommer den att tas bort. Slutligen upprepar vi  prossesen i 3 gånger.

VARFÖR VÄLJA OSS?

Vi på Laserklinikcenter i Stockholm använder bland marknandens senaste teknik med över 20 000 utförda behandlingar i Stockholm och Göteborg, däribland många kändisar och tv-profiler.

Frågor och svar

Vad är tandblekning på klinik?

Tandblekning på klinik är idag en av de populäraste metoder att bleka sina tänder på. Därmed har många människor under senare åren fått stort intresse för tandblekning på klinik eftersom behandlingen är snabb, utan stor obehag och man får även upp till 10 nyanser vitare tänder på 60 minuter utan att tänderna ser oäkta ut.

Vad är priset på klinikblekning av tänderna?

Kostnaden för behandlingen är 3900 kr. (Tillfälligt erbjudande på 1895 kr inklusive skyddsbehandling)

Blekning av tänderna på klinik eller tandblekning hemma?

Blekning av tänderna på klinik utövas professionellt och riskerna minimeras avsevärd. Behandlingen på klinik är dessutom endast 60 minuter till skillnad från tandblekning hemma som oftast tar 2 veckor är både tid och energi drivande. Hur bra resultat man får varierar från person till person bl.a. beroende på vilken genetisk färg man har.

Brillant Smile efterbehandling

Vid önskemål finns möjlighet att få Brillant smile efterbehandling som gör att man kan äta, och dricka direkt efter behandlingen.

Får man vitare tänder för alltid?

Nej. Effekten av tandblekning är inte permanent, och den varar mellan några månader upp till ca tre år. Hur länge resultatet håller beror mer på individen. Generellt, om man borstar tänderna regelbundet och är försiktigt med kaffe, rökning, snus kan effekten vara upp till 3 år.

Vad är speciellt med vår maskin för tandblekning?

Vi använder den mest effektiva plasmaljusen som finns på marknaden . FDA och CE märkt för användning på alla typer av tänder

Hur långt tid tar blekning av tänder på klinik?

Behandlingen tar ca 60 minuter totalt.

Finns det biverkningar vid blekning av tänderna?

Efter behandlingen kan du ibland uppleva ilningar, men dessa är övergående och försvinner inom ett par dygn. En liten del patienter kan uppleva en viss flammighet/färgskiftning eller vita fläckar, men även detta är övergående och försvinner efter ungefär 1 vecka. Eventuell flammighet beror på sammansättningen av molekyler i dentinet (tandbenet). Om och när detta händer behöver emaljen lite extra tid på sig att bli jämn i färgen efter en tandblekning.

Vad tänka på efter behandlingen?

Man ska undvika färgade mat, röd vin, snus, cigaretter, kaffe, te i upp till två dygn. Men lägger man till förseglingsbehandling kan man äta och dricka direkt efter behandlingen.
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
2.5 based on 11 votes
Product Name
Tandblekning på klinik
Price
1895 3950
Product Availability
Available in Stock