Tandblekning på klinik i Stockholm

Söker du en klinik med lång erfarenhet och rätt utrustning för tandblekning har du kommit helt rätt. Tack vare vår långa erfarenhet vet vi hur du får bra resultat till bra priser.

 

 

Ditt leende, din signatur – Ge det den perfekta tonen med vår tandblekning

Med ett vackert leende ser du frisk ut. Indirekt ger det mer självförtroende. Alla människor har olika grundfärg på sina tänder. Den kan vara mer eller mindre vit och skifta i gult, brunt, blått eller grått. En rätt genomförd tandblekning ger vitare tänder och ett vackert leende. Många saker gör att våra tänder missfärgas och blir mörkare med tiden. Kaffe, te, lagningar, starka färgämnen i läsk och tobak. I vissa fall antar tänderna en mörkare nyans trots att man sköter om dem. Det finns således många anledningar till varför många väljer att göra en tandblekning. Tack vare nya material och tekniker kan vi idag återskapa tänders färg och form, och ge våra kunder möjlighet att få tillbaka självkänslan som ett vitare leende för med sig. När du bleker dina tänder hos oss på kliniken i Stockholm räcker det oftast med en behandling för att åstadkomma ett bra resultat. De kunder som genomgår en behandling behöver normalt sett inte komma tillbaka för upprepade behandlingar. Dock har varje person sin egen individuella färgnyans på tandemaljen sedan födelse. Därmed är detta genetiskt betingat och kommer att påverka tänderna under deras utveckling.

HUR FUNKAR TANDBLEKNING?

Blekning av tänder på klinik är en betydligt snabbare metod än tandblekning hemma som tar oftast flera veckor. Med vår metod krävs endast 60 minuter eftersom en speciell blekninggel används. Dessutom används en speciellt utvecklad UV-lampa- plasmaljus för att ytterligare förbättra resultatet. Under behandlingen kommer ett skyddande material att täcka tandköttet för att skydda tandköttet. Sen appliceras blekningsgelen som måste verka på i 13 minuter.  Processen upprepas 3 gånger.

Vi på Laserklinikcenter i Stockholm använder bland marknandens senaste teknik med över 20 000 utförda behandlingar i Stockholm och Göteborg, däribland många kändisar och tv-profiler.

Frågor och svar

Vad är tandblekning på klinik?

Tandblekning på klinik är idag en av de populäraste metoder att bleka sina tänder på. Därmed har många människor under senare åren fått stort intresse för tandblekning på klinik eftersom behandlingen är snabb, utan stor obehag och man får även upp till 10 nyanser vitare tänder på 60 minuter utan att tänderna ser oäkta ut.

Vad är priset på klinikblekning av tänderna?

Kostnaden för behandlingen är 2900 kr. (Tillfälligt erbjudande på 1160 kr inklusive skyddsbehandling) Endast CE och FDA godkännande produkter används.

Blekning av tänderna på klinik eller tandblekning hemma?

Blekning av tänderna på klinik utövas professionellt och riskerna minimeras avsevärd. Behandlingen på klinik är dessutom endast 60 minuter till skillnad från tandblekning hemma som oftast tar 2 veckor är både tid och energi drivande. Hur bra resultat man får varierar från person till person bl.a. beroende på vilken genetisk färg man har.

Brillant Smile efterbehandling

Vid önskemål finns möjlighet att få Brillant smile efterbehandling som gör att man kan äta, och dricka direkt efter behandlingen.

Får man vitare tänder för alltid?

Nej. Effekten av tandblekning är inte permanent, och den varar mellan några månader upp till ca tre år. Hur länge resultatet håller beror mer på individen. Generellt, om man borstar tänderna regelbundet och är försiktigt med kaffe, rökning, snus kan effekten vara upp till 3 år.

Vad är speciellt med vår maskin för tandblekning?

Vi använder den mest effektiva plasmaljusen som finns på marknaden . FDA och CE märkt för användning på alla typer av tänder

Hur långt tid tar blekning av tänder på klinik?

Behandlingen tar ca 60 minuter totalt.

Finns det biverkningar vid blekning av tänderna?

Efter behandlingen kan du ibland uppleva ilningar, men dessa är övergående och försvinner inom ett par dygn. En liten del patienter kan uppleva en viss flammighet/färgskiftning eller vita fläckar, men även detta är övergående och försvinner efter ungefär 1 vecka. Eventuell flammighet beror på sammansättningen av molekyler i dentinet (tandbenet). Om och när detta händer behöver emaljen lite extra tid på sig att bli jämn i färgen efter en tandblekning. Allergiska reaktioner är mycket ovanliga men kan förekomma.

Vad tänka på efter behandlingen?

Man ska undvika färgade mat, röd vin, snus, cigaretter, kaffe, te i upp till två dygn. Men lägger man till förseglingsbehandling kan man äta och dricka direkt efter behandlingen.
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
2 based on 50 votes
Product Name
Tandblekning på klinik
Price
SEK 1895
Product Availability
Available in Stock