...
Kindbenfillers

kindbenfillers

Kindbenfillers/fillers kinder För den som vill förstärka sina ansiktsdrag eller återställa förlorad volym i kinderna är fillers ett utmärkt alternativ. Genom injektionsbehandlingar med fillers kan man både skulptera kindbenen och återuppbygga volymen där det behövs.När vi åldras minskar hudens kollagenproduktion och nybildningen av hyaluronsyra saktar ner. Detta leder till en minskning i hudens vitalitet och …

Kindbenfillers/fillers kinder

För den som vill förstärka sina ansiktsdrag eller återställa förlorad volym i kinderna är fillers ett utmärkt alternativ. Genom injektionsbehandlingar med fillers kan man både skulptera kindbenen och återuppbygga volymen där det behövs.

När vi åldras minskar hudens kollagenproduktion och nybildningen av hyaluronsyra saktar ner. Detta leder till en minskning i hudens vitalitet och ansiktsvolym. De fettkuddar som tidigare var fylliga och mjuka blir plattare med tiden, vilket kan göra att vi inte längre känner igen vårt ansikte.

En injektionsbehandling med fillers är en trygg och säker metod för att återställa volymen i kinderna.

Vi använder endast hyaluronsyra-baserade fillers för käklinje för att skapa volym och definition. Hyaluronsyra är en substans som naturligt finns i kroppen, vilket gör den säker och biokompatibel. På grund av detta kan fillers för käklinje ge naturliga resultat utan att kroppen reagerar negativt.

När det gäller proceduren, är fillers för käklinje relativt snabb och smärtfri. Efter en konsultation där vi diskuterar behandlingsplanen, applicerar vi en bedövande kräm på området för att minimera obehag. Därefter injicerar vi fillers noggrant i kinden för att skapa önskad kontur och volym.

Trots de många fördelarna med fillers, är det viktigt att välja en kvalificerad och erfaren behandlare. Detta eftersom korrekt injektionsteknik är avgörande för att uppnå symmetri och naturliga resultat. Felaktig användning av filles kan leda till asymmetri eller andra komplikationer.

Viktiga Aspekter

kindben filler

Kandidater för kindbenfillers

Kandidater för kindfillers är vanligtvis personer som upplever åldersrelaterad volymsförlust, har underutvecklade kindben, vill förbättra ansiktskonturen, har asymmetriska kindben eller föredrar en mindre ingripande alternativ till kirurgi.

Framgångshistorier

Mer än 250 femstjärniga recensioner
Har du någon fråga?

Vanliga frågor om kindfillers/kindbenfillers

Fillers i kinderna, även kallat kindförstoring, erbjuder många fördelar. För det första återställer fillers volym som förlorats med åldern, vilket ger kinderna ett fylligare och mer ungdomligt utseende. Men också skulpterar och definierar den kindbenen, vilket skapar mer markerade och attraktiva ansiktsdrag.

Vidare ger fillers ett naturligt lyft åt hela ansiktet, vilket minskar framträdandet av nasolabiala veck och gör ansiktet ser mer upplyft och piggt ut. Fillers kan också korrigera asymmetrier genom att jämna ut volymskillnader mellan ansiktets sidor, vilket skapar en mer symmetrisk ansiktsform.

Förutom dessa fördelar förbättrar hyaluronsyran i fillers även hudens struktur och fuktbalans, vilket ger huden en jämnare och mer strålande lyster. Eftersom resultaten är temporära kan de dessutom anpassas över tid för att bättre uppfylla dina estetiska mål. Sammanfattningsvis erbjuder fillers i kinderna en rad estetiska förbättringar som skapar en mer harmonisk och attraktiv ansiktsstruktur.

De vanligaste typerna av fillers som vi använder för kinderna är hyaluronsyra-baserade produkter som Juvederm, Restylane och Belotero. Dessa fillers är biokompatibla och ger naturliga resultat. Vissa andra fillers, som Radiesse, innehåller kalciumhydroxylapatit och kan också användas för att ge långvarig struktur och definition till kinderna. 

Resultaten varar vanligtvis mellan sex och tolv månader, beroende på typen av filler och individuella faktorer som metabolism och hudens tillstånd. Fillers käklinje kan behöva uppföljningsbehandlingar för att bibehålla resultaten.

Alla våra behandlingar med fillers i kinderna utförs med lokalbedövning och är därför smärtfria. Vissa personer kan känna ett visst obehag på grund av ovana, men du behöver inte oroa dig för att det kommer göra ont.

För att förbereda dig inför behandlingen bör du undvika blodförtunnande medel som aspirin och alkohol några dagar före behandlingen för att minska risken för blåmärken. 

Fördelarna med att använda ultraljud för fillerbehandling  inkluderar ökad precision vid injektion, minskad risk för oönskade biverkningar och bättre estetik med mer symmetriska och naturliga resultat. Dessutom kan det hjälpa till att identifiera och undvika blodkärl, vilket minskar risken för blåmärken och svullnad.