Läppförstoring

Söker du en klinik med lång erfarenhet och med rätt kompetens för fillersbehandlingar har du kommit helt rätt. Tack vare vår långa erfarenhet vet vi hur du får bra resultat till bra pris.

Läppfillers i Stockholm

Fillers för läppar är en kosmetisk procedur där en geléliknande substans injiceras i läpparna för att öka deras volym, forma och jämna ut ojämnheter. De vanligaste typerna av fillers som används för att öka läppvolymen är hyaluronsyrafyllmedel, som tillfälligt ökar volymen i läpparna genom att binda vattenmolekyler. Fillers kan också användas för att korrigera fina linjer runt läpparna och minska mörka ringar under ögonen. Det är viktigt att notera att resultatet av fillers inte är permanent, och att de vanligtvis behöver upprepas varje 6 till 12 månader för att bibehålla effekten. Det är också viktigt att söka en erfaren och kvalificerad medicinsk professionell för att utföra procedurer med fillers för läppar

På Laserklinikcenter är vi specialister på läppar. Vi vet hur man bygger upp ett hållbart resultat på ett säkert och hållbart sätt, oavsett om det är en liten eller stor förändring som du vill åstadkomma. Våra legitimerade läkare, sjuksköterskor och tandläkare som arbetar hos oss som injektionsbehandlare har ditt ansiktes anatomi och proportioner i åtanke vilket medför ett naturligare och mer symmetriskt slutresultat. Vi överbehandlar inte området och vet vikten av att bygga upp resultat över tid och skynda långsamt. Om du har besvär från tidigare behandlingar i form av migrering, klumpar eller ojämheter har våra injektionsbehandlare kunskap och kompetens kring hantering av detta och området kan i vissa fall behöva behandlas med ett licensläkemedel för att minska eller förhindra kort- eller långsiktiga komplikationer och biverkningar.

Vi på Laserklinikcenter  arbetar alltid med de mest beprövade produkterna på marknaden och är noga med att endast använda CE-märkta produkter av icke-animalisk karaktär.

Varför välja oss

  • Utförs av certifierad sjuksköterska

  • Behandlingsgaranti

  • Alla våra patienter är fullt patientskadeförsäkrade

Hur utförs fillers läppar?

Det är viktigt att söka en erfaren och kvalificerad medicinsk professionell för att utföra procedurer med fillers för läppar. Vanligtvis görs behandlingen på ett ambulatoriskt sätt, vilket betyder att patienten kan återgå till sina normala aktiviteter direkt efter ingreppet.

Här är de typiska stegen för en behandling med fillers för läppar på Laserklinikcenter:

  1. Bedövning: Vanligtvis appliceras en bedövande salva på läpparna för att minska obehag under behandlingen.
  2. Injektioner: En medicinsk professionell använder en fin nål eller en kanyl för att injicera fillern i läpparna. Under injektionen appliceras oftast en liten mängd filler åt gången och läkaren formar läpparna tills de når det önskade resultatet.
  3. Efterbehandling: Efter behandlingen kan läpparna svullna något och det kan finnas några små blåmärken runt injektionsstället. Detta är normalt och avtar oftast efter några dagar. Det är också viktigt att undvika att röra vid läpparna eller sminka sig de första 24 timmarna efter behandlingen.

 

Hyaluronsyrafyllmedel, som är den vanligaste typen av filler för läppar, har vanligtvis en långvarig men tillfällig effekt. Effekten kan variera från person till person, men vanligtvis håller resultatet i upp till sex till tolv månader. Därefter behöver behandlingen upprepas om man vill bibehålla resultatet.

Boka Konsultation