Läppförstoring Stockholm

Söker du en klinik med lång erfarenhet och med rätt kompetens för Läppfillers? Då har du kommit helt rätt. Tack vare vår långa erfarenhet vet vi hur du får naturliga och bäst resultat.

Läppförstoring med fillers: 

Har du tunna läppar som du inte riktigt är nöjd med eller bara vill förbättra formen på den? Då har vi lösningen.

Vad är Läppfillers?

Läppfillers är en typ av injicerbar substans som är utformad för att behandla volymförlust i läpparna. De hjälper till att öka fylligheten och strukturen i deflaterade och uttorkade läppar, vilket ger dig fylligare, rundare och mjukare läppar. När du åldras kommer du naturligt att förlora fett och kollagen, vilket påverkar din hud och läppar. Läppfiller består vanligtvis av hyaluronsyra (HA) – ett naturligt ämne som finns i kroppen och som attraherar fukt och håller huden återfuktad och fyllig. När det injiceras i läpparna ger HA volym, mjukar upp och återfuktar läpparna, vilket förbättrar läpparnas utseende utan behov av kirurgi eller lång återhämtningstid.

Vilken fillers vid läppförstoring

Läppfillers består vanligtvis av hyaluronsyra (HA) – en naturlig substans som finns i kroppen och som lockar till sig fukt och håller huden återfuktad och fyllig. När man injicerar den i läpparna, ger HA volym, mjukhet och fukt till läpparna, vilket förbättrar läpparnas utseende utan behov av kirurgi eller betydande återhämtningstid.

Kandidater för läppförstoring

Individer som söker fylligare, mer välformade läppar är lämpliga kandidater för läppfiller-injektioner. Liksom de som önskar att förbättra formen på sina läppar samtidigt som de uppnår en naturlig look kommer också att dra nytta av behandlingen.

Läppförstoring utgör ett säkert behandlingsalternativ för alla hudtyper och hudtoner. Det är dock viktigt att patienterna är i god allmän hälsa och har rimliga förväntningar på resultatet.

Varför ska man undersöka området med ultraljud först?

Att undersöka området med ultraljud innan man utför en läppförstoring med fillers har flera fördelar. För det första ger ultraljudet kosmetiska behandlare möjlighet att noggrant visualisera strukturen och djupet av läpparna. Genom att få en tydligare bild av läpparnas anatomiska egenskaper kan man göra en mer exakt bedömning av var och hur fillers ska placeras för att uppnå önskat resultat. Dessutom kan ultraljudet hjälpa till att upptäcka eventuella anatomiska variationer eller avvikelser som kan påverka behandlingen. Detta kan inkludera upptäckt av blodkärl eller nerver som bör undvikas under injektionsprocessen för att minimera risken för komplikationer.
Läppförstoring

Frågor och svar läppförstoring

Läppförstoring med fillers är en kosmetisk behandling för att förbättra utseendet på läpparna genom att öka volymen, forma dem och jämna ut ojämnheter.

Processen inleder man oftast med att applicera en bedövande kräm på läpparna för att minska obehag under injektionen. Därefter injicerar man fillern i olika delar av läpparna med hjälp av en fin nål eller en kanyl. 
 

Vi injicerar Läppfillers med en mycket fin nål eller en trubbig kanyl. Dessutom innehåller dessa fillers vanligtvis bedövningsmedlet lidokain för att öka din komfort under hela behandlingen. De flesta patienter finner att ingreppet är snabbt och relativt bekvämt. Men om du är orolig för obehag under behandlingen kan vi använda en bedövande kräm innan proceduren påbörjas. 

Priser för läppfiller beror på flera faktorer, såsom var du bor, hur mycket filler du behöver. Men generellt kan priset börja från 1900 kr. 

Resultaten från läppinjektioner kommer att hålla i sig någonstans mellan 6-10 månader eller upp till ett år, beroende på vilken typ av filler som man har använt, behandlingsområdet och hur snabbt din kropp absorberar hyaluronsyran. Du kan underhålla dina förnyade läppar på obestämd tid genom regelbundna behandlingssessioner.

Före och efter bilder

Läppförstoring
Läppförstoring