...
Näskorrigering med fillers

Näskorrigering med fillers

Näskorrigering med fillers (fillers näsa) har blivit ett populärt alternativ till traditionell kirurgisk näsplastik. Detta beror på att det erbjuder flera fördelar, såsom minimal återhämtningstid och lägre kostnad.

Näskorrigering/''fillers näsa''

Näskorrigering med fillers (fillers näsa) har blivit ett populärt alternativ till traditionell kirurgisk näsplastik. Detta beror på att det erbjuder flera fördelar, såsom minimal återhämtningstid och lägre kostnad. Till skillnad från kirurgiska ingrepp kräver näskorrigering med fillers ingen omfattande operation, vilket innebär att patienterna ofta kan återgå till sina dagliga aktiviteter nästan omedelbart. Dessutom är detta förfarande mindre smärtsamt, eftersom det utförs med hjälp av lokalbedövning istället för generell anestesi.

 

Vid näskorrigering med fillers injicerar vi dermala fillers, vanligtvis hyaluronsyra, i specifika områden av näsan. Denna metod använder man för att jämna ut ojämnheter, lyfta nästippen eller korrigera en krokig näsa. En annan fördel med denna teknik är att resultaten är omedelbart synliga, vilket innebär att patienter direkt kan se förbättringarna utan att behöva vänta på att svullnad och blåmärken ska lägga sig. Vidare, eftersom fillers är temporära, kan patienter prova denna behandling utan att förpliktiga sig till permanenta förändringar. Om de inte är nöjda med resultaten kan fillers lösas upp eller gradvis försvinna med tiden.

 

Viktiga Aspekter

käklinje fillers

Kandidater för näskorrigering/''fillers näsa''

En bra kandidat för nässkorrigering med fillers/ Fillers näsa- är någon som vill förbättra näsans utseende utan att genomgå kirurgi. Detta inkluderar personer som vill jämna ut ojämnheter, lyfta nästippen eller korrigera en krokig näsa. Däremot är det viktigt att notera att denna metod inte är lämplig för alla typer av näsproblem. Om du har allvarliga nasala deformiteter eller strukturella problem, kan kirurgi fortfarande vara det bästa alternativet. 

Framgångshistorier

Mer än 250 femstjärniga recensioner
Har du någon fråga?

Vanliga frågor om näskorrigering

Näskorrigering med fillers förbättrar näsans utseende genom att injicera dermala fillers, vanligtvis hyaluronsyra, i specifika områden. Detta jämnar ut ojämnheter, lyfter nästippen och kan även korrigera en krokig näsa. Eftersom fillers är justerbara, kan behandlaren exakt anpassa formen för att uppnå önskade resultat. Dessutom är resultaten omedelbart synliga, vilket innebär att patienter direkt kan se förbättringarna utan att behöva vänta på att svullnad och blåmärken ska lägga sig.

Ja, näskorrigering är säkra att använda när de utförs av en kvalificerad och erfaren medicinsk professionell. Injektionsbehandlingar med fillers är vanligt förekommande och har en lång historia av säker användning när de utförs korrekt.

Ja, du kan vanligtvis återgå till dina vanliga aktiviteter direkt efter en behandlingen. Det kan dock finnas vissa rekommendationer från din behandlare om att undvika vissa aktiviteter eller att undvika att röra vid behandlingsområdet under en viss tid efter behandlingen.

Resultatet av näsfillers varierar från person till person, men vanligtvis varar de mellan 6 och 12 månader. För att upprätthålla resultaten rekommenderas det att genomgå upprepade behandlingar med jämna mellanrum.

Fördelarna med att använda ultraljud i samband med näskorrigering med fillers inkluderar ökad precision vid injektion, minskad risk för oönskade biverkningar och bättre estetik med mer symmetriska och naturliga resultat. Dessutom kan det hjälpa till att identifiera och undvika artärer och blodkärl, vilket minskar risken för blåmärken och svullnad.

De vanligaste biverkningarna inkluderar svullnad, blåmärken och ömhet på injektionsstället. Dessa biverkningar är dock oftast tillfälliga och försvinner inom några dagar.

För att förbereda dig inför näskorrigering/Fillers näsa  bör du undvika blodförtunnande medel som aspirin och alkohol några dagar före behandlingen för att minska risken för blåmärken. Det är också bra att ha en konsultation med din behandlare för att diskutera dina mål och förväntningar.