Hudbehandling med fraktionerad C02 laser

Söker du en klinik med lång erfarenhet och med rätt utrustning för behandling av olika hudåkommor har du kommit helt rätt. Tack vare vår långa erfarenhet vet vi hur du får snabba resultat till bra priser

CO2 laser behandlar följande hudåkommor:

  • Åldersfläckar
  • Solfläckar
  • Fina linjer
  • Rynkor
  • Slapp hud
  • Ärr
  • Ojämn hudton
  • Ojämn hudstruktur
  • Trött, grå och matt hud

Tandblekning på klinik

Fraktionell CO2 laser är den modernaste behandlingsmetoden som förnyar åldrad, rynkig och solskadad hud samt behandlar ärrbildning, acne mm. Vid ett traditionell kirurgiskt ansiktslyft avlägsnar man överflödig hud för att släta ut huden vilket medför att man får behålla den gamla huden med fläckar och solskador.Däremot vid ett laserlyft får du en hudföryngring på köpet eftersom gamla hudceller byts ut mot nya fräscha nybildade celler och gamla hudfläckar med solskadad hud reduceras. Man får en jämnare hudton, hudstruktur och lyster.

co2-laser-stockholm
Co2 laser

HUR FUNKAR HUDFÖRYNGRING MED CO2 laser ?​

Vi arbetar med fraktionerad CO2 laser med vilken man stansar ut små punkter eller kanaler i huden. Djupet på dessa punkter beror på vilken behandling man genomgår. 
När laserstrålarna träffar huden förångas den och små microskopiska hål bildas i ett 
förinställt mönster med orörd hud emellan. De oskadade cellerna runtomkring hålen fyller ut dessa med nybildade fräscha celler samt främjar en snabbare läkning. Uppvärmningen i sig startar en process för nybildning av kollagen och elastin långt ner i hudlagret. Bildandet av kollagen och elastin stramar upp huden och ger den en ökad elastisitet och spänst. Rynkor, finare linjer och acneärr reduceras. Hudtonen blir helt enkelt fräschare, jämnare och man får en ungdomligare lyster.

VARFÖR VÄLJA OSS?

Vi på Laserklinikcenter i Stockholm använder bland marknandens senaste teknik med över 20 000 utförda behandlingar i Stockholm och Göteborg, däribland många kändisar och tv-profiler.

VAD TYCKER VÅRA KUNDER

Alice Lundgren Kund

Professionell och alltid lika trevlig. Jag är nöjd med resultatet med deras laser behandling för hårborttagning . Ger 5 stjärnor !

Elias Pettersson Kund

Toppen klinik med lång erfarenhet och riktigt bra maskiner för laserbehandlingar. Mycket trevliga personal. Rekommenderas

Petra Gustafsson Kund

Alltid resultat över förväntan , trevliga tjejer och bra priser

Frågor och svar

Vad är CO2-laser?

CO2-laser är en typ av laserbehandling som används för att behandla hudförändringar. Denna typ av laserbehandling används i regel för att behandla ärr, rynkor, vårtor, fibrom, pigmentfläckar och andra ojämnheter i huden. Behandlingen hjälper mot solskador och kan till exempel strama upp huden kring halsen. Behandlingen verkar successivt och full effekt träder inte förens några månader efter avslutad behandling.

Hur går behandlingen med CO2 laser till?

Vi gör först en bedömning av din hud och vad som behöver göras. En bedövningssalva appliceras 30 min innan behandling. Laserns handstycke placeras sedan mot huden där den under en kort sekvens stansar ut hundratal punkter. Därefter flyttas handstycket till intillliggande område där proceduren upprepas. Vi blåser samtidigt med kall luft för att skydda huden. En behandling av ansiktet tar drygt 30 minuter. Du skall ha varit hos tandläkare under de senaste 6 månaderna för undersökning.

CO2-laser mot acneärr

En av de vanligaste anledningarna till att man väljer att göra CO2-laser är för att behandla acneärr. CO2-laser anses som en av de mest effektiva behandlingarna för att reducera acne ärr. En stor fördel gentemot kirurgiska behandlingar är att CO2-laser resulterar i mindre vävnadsskador och ödem samt en kortare konvalescenstid.

Vad händer efter behandlingen?

Efter behandlingen blir området rodnat och lite svullet men reaktionen är individuell. Dagen efter har det behandlade området en brunare nyans eftersom det på varje liten punkt har bildats en sårskorpa. Denna brunhet sitter i några dagar. Det är viktigt att man håller huden ren och smörjer in den med mjukgörande kräm och skyddar den mot sol. En behandling ger god effekt. För optimal resultat rekommenderar vi 3 behandlingar. Vid köp av flera behandlingar samtidigt eller i kombination med HIFU erbjuder vi ett rabatterat paketpris, fråga vid konsultation

Vem är inte en lämplig kandidat för CO2-laser?

För att utföra behandlingen bör du vara över 18 år, ej äta blodförtunnande mediciner och bör ej vara havande/ammande.

Vad bör du tänka på efter avslutad behandling

Efter behandlingen bör du undvika att duscha inom 24 timmar. Du bör även undvika träning, bastu och solning en tid efter avslutad behandling. Använd antibakteriell crème för att motverka infektion.
Tandblekning Stockholm

Tandblekning Stockholm

Har du missfärgningar av tänder eller vill bara ha tänderna extra vita och du vill bleka snabbt? Då kan vår tandblekning hjälpa dig att nå det. Kräver endast 60 minuter, upp till 10 nyanser vitare tänder. Tillfälligt erbjudande idag. Läs mer och boka tid online.