Hollywood-peeling/carbonpeeling senaste ansiktebehandlingen i Stockholm

Söker du en klinik med lång erfarenhet, och rätt utrustning i Stockholm? Då har du kommit helt rätt. Vi vet hur du får snabba resultat till bra priser

 

HUR FUNKAR DET?

Hollywood-peeling sätter igång kollagen i hudet, vilket minskar pigmenteringar, fina linjer och akneärr.

Man lägger en ansiktsmask med aktivt kol som sen lasras bort i en 2 – stegs process. Det gör inte ont och man får ingen rodnad så man kan lätt gå på stan/ krogen /jobbet efter. När man lasrar bort kolmasken försvinner även micro partiklar av döda hudceller, akne, ytliga rynkor, och stora porer. Resultatet blir en slätare hy! Behandlingen med Hollywood peeling tar endast ca 15 min.

VARFÖR VÄLJA OSS?

Vi på Laserklinikcenter i Stockholm använder bland marknandens senaste teknik för PEELING i med över 7 000 utförda behandlingar i Stockholm och Göteborg, däribland många kändisar och tv-profiler.

 

Svar och Frågor

Hur mycket kostar Hollywood peeling?

Kostnaden för Hollywood peeling beror på det område som ska behandlar. Behandlingskostnaden börjar från 2400 kr per behandling för t.ex. hela ansiktet.

Gör det Hollywood peeling ont?

Tack vare maskinens smarta teknologi och våra patienter rapporterar av behandlingen upplever man behandlingen som bekväm. En del beskriver känslan som att få gummiband mot hudet.

Vad är speciellt med vår lasermaskin?

Vår yag laser ligger i framkant och är bland marknadens senaste teknik med tre våglängder i samma skott, vilket innebär att man behöver färre behandlingar men också att behandlingen blir mer effektiv.

Hur långt tar det?

Hollywood behandlingen är snabb, men beroende på det området som ska behandlas tar det olika långt tid. Exempelvis tar ansiktet cirka 25 medan ansikte och hals tar 40 minuter.

Vilka område kan man behandla med Hollywood peeling?

Man kan behandla rygg, ansikte, underarmar, axlar, haka, ben, nacke, bröst, bikini armar, praktiskt taget var som helst. Men vanligast är ansikte och hals.

Varför behöver man flera behandlingar?

Vid behandling så som Hollywood peeling finns biologiska gränser på hur mycket kollagen kan bildas vid varje behandling. Men också för att behandlingen ska vara så säker som möjligt.