Hollywood-peeling/carbonpeeling senaste ansiktebehandlingen i Stockholm

Söker du en klinik med lång erfarenhet, och rätt utrustning i stockholm för ha har du kommit helt rätt. Vi vet hur du får snabba resultat till bra priser

 

VAD ÄR HOLLYWOOD-PEELING?

  • Hollywood behandling , kallas också för ”carbon laser peeling” en behandling som erbjuds på finare salonger runt om i världen och har sin bakgrund från hollywood kändisar som började med just denna behandling.

    Behandlingen används för att föryngra utseendet, reparera skadad hud. Behandlingen är säker och funkar på de flesta hudtyper. Det är ett utmärkt sätt att få en snabb huduppfriskning utan avbrott i samband med andra laserbehandlingar.

Hollywood peeling i Stockholm

HUR FUNKAR DET?
--------------------

Hollywood-peeling sätter igång kollagen i hudet, vilket minskar  pigmenteringar, fina linjer och akneärr. 

Man lägger en ansiktsmask med aktivt kol som sen lasras bort i en 2 – stegs process. Det gör inte ont och man får ingen rodnad så man kan lätt gå på stan/ krogen /jobbet efter. När kolmasken lasras bort försvinner även micro partiklar av döda hudceller, akne, ytliga rynkor, och stora porer reduceras. Resultatet blir en slätare hy! Behandlingen tar endast ca 15 min.

Carbon peeling i Stockholm

VARFÖR VÄLJA OSS?
...............................

Vi på Laserklinikcenter i Stockholm använder senaste teknik för carbon peeling/ Hollywood peeling. 

SVAR OCH FRÅGOR OM Hollywood peeling

Kostnaden för behandlingen beror på det område som ska behandlas. Behandlingskostnaden börjar från 1250kr per behandling för t.ex. hela ansiktet.
Tack vare maskinens smarta teknologi och våra patienter rapporterar behandlingen är väldigt bekväm. En del beskriver känslan som att få gummiband mot hudet.
. Vår yag laser  ligger i framkant och är bland marknadens senaste teknik. . 3 våglängder som funkar . Man behöver färre behandlingar . FDA och CE märkt för användning på alla hudtyper
Behandlingen är snabb, men beroende på det området som ska behandlas tar det olika långt tid. Asnikte: 25 minuter  Ansikte och hals 35 minuter 
Rygg, ansikte, underarmar, axlar,, haka, ben, nacke, bröst, bikini och fulla armar i manlig skäggformning, praktiskt taget var som helst som du har oönskade hår på.
Vid behandling finns bilogiska gränser på hur mycket kollagen kan bildas vid varje behandling. Men också för att behandlingen ska vara så säker som möjligt.