Näskorrigering Med Fillers

Söker du en klinik med lång erfarenhet och med rätt kompetens för fillersbehandlingar har du kommit helt rätt. Tack vare vår långa erfarenhet vet vi hur du får bra resultat till bra pris.

Fillers Näsa i Stockholm, Korrigera din näsa med fillers

Fillers i näsan, eller näsfyllningar, är en icke-kirurgisk kosmetisk behandling som används för att korrigera och förbättra utseendet på näsan. Det innebär att en gel-lösning, vanligtvis gjord av hyaluronsyra, injiceras under huden på näsan för att fylla ut och korrigera ojämnheter, asymmetrier eller andra estetiska problem.

Näsfyllningar kan användas för att höja näsbryggan, jämna ut en ojämn näsa eller korrigera en krokig näsa. Behandlingen är vanligtvis snabb och relativt smärtfri, och resultatet kan vara direkt synligt. Effekten av näsfyllningar varierar från person till person men varar vanligtvis upp till ett år.

Det är viktigt att notera att näsfyllningar är en kosmetisk behandling och inte en permanent lösning. Om du överväger näsfyllningar bör du söka råd från en kvalificerad professionell och diskutera dina förväntningar och eventuella risker och biverkningar.

Varför välja oss

  • Utförs av certifierad sjuksköterska

  • Behandlingsgaranti

  • Alla våra patienter är fullt patientskadeförsäkrade

Hur utförs fillers i näsan?

Näsfyllningsbehandlingen utförs vanligtvis på en klinik av en kvalificerad och erfaren läkare eller annan professionell som är utbildad inom användning av fillers. Nedan följer en allmän beskrivning av hur behandlingen vanligtvis utförs:

  1. Konsultation: Innan behandlingen påbörjas bör du ha en konsultation med din behandlare för att diskutera dina önskemål och förväntningar samt eventuella hälsoproblem eller mediciner du tar.
  2. Bedövning: För att minimera obehag, kommer behandlaren vanligtvis att applicera en bedövningskräm eller injicera lokalbedövning på näsområdet innan behandlingen.
  3. Injektion: När bedövningen har tagit effekt, injicerar behandlaren små mängder av fillern under huden på de utvalda områdena på näsan. Under denna process kommer behandlaren att forma och jämna ut näsan för att uppnå önskat resultat.
  4. Slutlig justering: Efter injektionen kan behandlaren be dig titta i en spegel för att bedöma resultatet och göra slutliga justeringar vid behov.
  5. Efterbehandling: Efter behandlingen kan det finnas en viss rodnad, svullnad eller blåmärken på behandlingsområdet. Dessa symtom brukar avta inom några dagar efter behandlingen. Under denna tid bör du undvika att röra eller massera näsområdet.

Det är viktigt att notera att varje behandling är unik och att din behandlare kommer att anpassa behandlingen efter dina specifika behov och önskemål.

Boka Konsultation