VAD ÄR PERMANENT HÅRBORTTAGNING MED LASER?

Oönskad hårväxt är något som de flesta, mer eller mindre kan känna igen. Hur mycket och hur lite hår vi har påverkas av bland annat ålder, hormoner och arvsanlag. Många rakar, plockar eller vaxar idag bort oönskat hår vilket kan leda till irritation och en upplevelse av ökad hårväxt.

Generande hårväxt, för mycket hår, ojämn hårväxt? Anledningen att vilja ta bort hår är många men oavsett varför du vill ta bort ditt hår permanent så har vi en permanent lösning för det. Modern utrustning tillsammans med lång erfarenhet av laserbehandlingar ger dig både säkerhet och trygghet hos oss på Laserklinikcenter. De traditionella metoderna för att avlägsna oönskat hår som plockning av rakning, vaxning, kemisk depilering etc. är generellt obekväma, smärtsamma och kostsamma i längden. Fördelar med permanent hårborttagning är många och män och kvinnor i alla åldrar tar till denna effektiva lösningen.

Permanent hårborttagning med laser laserklinikcenter

HUR FUNKAR HÅRBORTTAGNING MED LASER?

En laser producerar en stråle med starkt koncentrerat ljus. Lyset som emitteras av diodlasern absorberas väl av pigmentet (melanin) i hårfollikeln. Då passeras laserpulsen genom huden i en bråkdel av en sekund, bara tillräckligt lång för att värma upp håret och förstöra follikelns förmåga att växa igen. Resultatet: permanent hårreduktion i behandlingsområdet.

RÄTT UTRUSTNING

Hårborttagning med laser och alexandrite ger nästan alltid bättre effekt än IPL system. Anledningen till det är att lasern har mer energi, rätt pulslängd och djupare våglängd som är optimerad för effektiv permanent hårreducering

Permanent hårborttagning i stockholm

Vanliga frågor om Permanent hårborttagning

Vilka delar av kroppen kan man göra hårborttagning laser på?

Hårborttagning med laser kan användas för alla delar av kroppen. Kvinnliga kunder vill oftast ta bort oönskat hår i bikiniområdet, armhålor, ben, brasiliansk och ansikte, medan manliga klienter oftast vill göra ta bort överflödigt hår på midjan, ryggen, bröstet, ansiktet och benen. Andra populära områden underarmar, axlar, haka, ben, nacke, mage, könhår, praktiskt taget var som helst som du har oönskade hår på.

Vilka fördelar finns det med att ta bort hår med laser?

Till skillnad från rakning, vaxning, användning av kemikalier och trådning, är borttagning av hårväxt med laser en långvarig och permanent lösning av oönskad hårväxt. Hårborttagning med laser är snabb, säker och effektivt. Medan metoder som Elektrolys kan behandla ett visst hår i taget, kan man med laser snabbt täcka stora delar av kroppen.

Är permanent hårborttagning billigt?

De flesta anser att hårborttagning med laser vara en betydande besparing över de kombinerade kostnaderna för rakning, vaxning och andra behandlingar … och man sparar tid och energi för att ta bort oönskat hår. Priset för permanent hårborttagning beror på det område som ska behandlas. Behandlingskostnaden börjar från 299 kr per behandling.

Varför är priset på permanent hårborttagning så olika?

Att priset på permanent hårborttagning är så olika beror bland annat på vilken utrustning laserkliniken ifråga använder sig av, det finns enkla och billiga där man behöver flera behandlingar eller mer avancerade och dyra där man behöver färre behandlingar. Vi är några få i Sverige som erbjuder denna nya teknik som är bland marknadens mest avancerade lasermaskin med 3 våglängder för alla hudtyper och hårtyper.Vår lasermaskin kommer från Clinicalsystem som är bland marknaden kända märken tack vare hög teknologi och många certifikat inom EU och FDA.

Hur känns det under laserbehandlingen?

Du som har gjort permanent hårborttagning med t.ex. vissa IPL vet vilken smärta man går igenom för att bli av med håret. Tack vare vår maskins höga kylningseffekt och smart teknologi är behandlingen nästintill smärtfri. De flesta upplever att behandlingen känns som en mild stickning. Permanent hårborttagning med vår utrustning är i allmänhet bekvämare än vaxning eller epilering.

Hur många behandlingar krävs för att blir av med oönskat hår permanent?

Antal behandlingssessioner varierar från person till person beroende på flera andra faktorer som hårfärg, hudfärg, ärftliga faktorer mm. Generellt är det mellan 5-8 behandlingar men en del kan behöva flera behandlingar.

Vilka bör inte göra permanent hårborttagning?

. De som är gravida . De som tvingas tillbringa timmar i solen för sina jobb . De som har en aktiv infektion eller sår i det önskade området bör vänta tills de återhämtar sig från infektion och sår.

Vad ska man tänka på innan hårborttagning med laser?

Man ska inte i tråda eller vaxa behandlingsområdet i minst fyra veckor före laserbehandlingen. Det är via håret som energin av lasern leds ner till hårsäcken för att permanent förstöra det. Man ska dock raka området med rakhyvel dagen innan eller samma dag. Man ska också undvika sol 2 veckor innan och efter behandlingen

Vad ska man tänka på efter hårborttagning med laser?

Efter varje behandling måste man undvika att utsätta behandlingsområdet för solljus i ca en vecka. Om du ändå måste ut i solen på soliga dagar måste du använda solskyddsmedel med en SPF-nivå på 30 eller täcka behandlade området med kläder.

För och efter bild på permanent hårborttagning

Hårborttagning med laserPermanent hårborttagning i stockholm