...
blog-1

Är du på jakt efter de senaste ansiktsbehandlingarna som alla talar om? Då behöver du inte leta längre! Vi har dem alla här under samma tak, redo att ge din hud den kärlek och vård den förtjänar.”

Anna Rue
Anna Rue

Vi tycker om att lära känna våra patienter och bygga meningsfulla relationer.

Ansiktsbehandlingar är en viktig del av hudvårdsrutinen och erbjuder en rad fördelar för att förbättra hudens hälsa och utseende. Dessa behandlingar kan variera från grundläggande rengöring och återfuktning till mer avancerade procedurer som riktar sig mot specifika hudproblem. Genom att regelbundet undergå ansiktsbehandlingar kan man inte bara uppnå en friskare och mer strålande hud, utan också förebygga ålderstecken och behandla befintliga hudproblem som akne, hyperpigmentering och fina linjer.

Ansiktsbehandlingar hjälper till att rengöra huden på djupet, avlägsna döda hudceller, och stimulera blodcirkulationen. Detta främjar cellförnyelse och ger huden en fräschare och yngre look. Många ansiktsbehandlingar inkluderar också massage, vilket kan reducera stress och förbättra hudens elasticitet. Genom att använda specialiserade produkter och tekniker kan ansiktsbehandlingar skräddarsys för att möta specifika hudbehov, vilket gör dem till en mångsidig lösning för alla hudtyper.
Ansiktsbehandlingar

IPL-behandlingar

Ansiktsbehandlingar har blivit allt mer populära i dagens skönhetsvärld, där många söker effektiva metoder för att fördröja ålderstecken och förbättra hudens utseende. Först och främst har vi IPL-behandlingar, som använder intensivt pulserande ljus för att behandla solskador, pigmentfläckar och ojämn hudton. Genom att tränga djupt ner i huden stimulerar IPL kollagenproduktionen, vilket leder till en jämnare och mer ungdomlig hud. Eftersom denna behandling är relativt snabb och kräver minimal återhämtningstid, har den blivit ett populärt val bland dem som vill ha synliga resultat utan lång läkningstid.

HIFU- Senaste ansiktsbehandlingen

Vidare har vi HIFU, eller High-Intensity Focused Ultrasound, som är en annan icke-invasiv ansiktsbehandling som ofta ingår i ansiktsbehandlingar. HIFU använder ultraljudsenergi för att stimulera kollagenproduktionen djupt i huden. Till skillnad från IPL riktar sig HIFU mot djupa hudlager, vilket resulterar i en uppstramande effekt utan att skada hudens yta. Detta gör HIFU särskilt effektivt för att lyfta och strama åt ansiktet och halsen, med resultat som kan vara märkbara i flera månader efter behandlingen.

Hollywood-peeling- populär ansiktsbehandling

En annan populär behandling som ingår i många ansiktsbehandlingar är Hollywood-peeling, även känd som kolpeeling eller kolaserpeeling. Denna behandling kombinerar laser och en kolmask för att djuprengöra huden, minska porstorleken och förbättra hudens struktur och ton. Genom att applicera kol på huden och sedan använda laser för att förånga kolen, tas döda hudceller och orenheter bort. Resultatet är en omedelbart klarare och jämnare hud, vilket gör denna behandling särskilt attraktiv för dem som söker snabb förbättring.

Plasma lift- 

Dessutom finns Plasma lift, eller plasma pen-behandling, som använder plasmaenergi för att skapa små kontrollerade skador på hudens yta. Detta stimulerar kroppens naturliga läkningsprocess och kollagenproduktion, vilket stramar åt lös hud och minskar rynkor och fina linjer, särskilt runt ögonen och munnen. Eftersom behandlingen är icke-kirurgisk och ger långvariga resultat, har Plasma lift blivit ett populärt ansiktsbehandling för de som söker en naturlig lyftningseffekt. 

Vampyrbehandlingen

Slutligen har vi Vampyrbehandlingen, eller PRP (Platelet-Rich Plasma) terapi, som innebär att patientens eget blod används för att förbättra hudens utseende. Blodet centrifugeras för att separera plasma och blodplättar, vilka sedan injiceras tillbaka i huden. Denna behandling stimulerar cellförnyelse och kollagenproduktion, vilket leder till en fylligare och mer ungdomlig hud. Vampyrbehandlingen kan förbättra hudens textur, reducera rynkor och ge en naturlig lyster.