Antal utförda behandlingar

Med lång erfarenhet av estetiska behandlingar som permanet hårborttagning, hudföryngring, tandblekning, tatueringsborttagning samt ett gediget kunnande borgar Laserklinikcenter i Stockholm för att ge sina klienter den bästa behandlingen och motsvara dennes förväntningar. Klinikerna är marknadsledande i Sverige inom området estetik där det används dem senaste metoderna. Mottot är kunskap och kvalité. Laserklinikcenter är specialister inom sina ramar av behandlingar med över 20 000 utförda behandlingar. Kunden står i fokus och förtroende att känna sig trygg när man besöker någon av klinikerna betyder allt. Varmt Välkommen!

Vi på Laserklinikcenter i Stockholm vänder oss till privatpersoner och och vi utför en omfattande skönhetsbehandlingar som permanent hårborttagning, hudföryngring, hollywood peeling, borttagning av tatueringar och tandblekning i Stockholm. Vi använder oss av ett noggrant utformat och kvalificerat behandlingsprogram som är anpassad för klientens särskilda behov, både vid första besöket och efterföljande regelbundna återbesök .

Du kommer att uppleva en välkomnande miljö, där du möts av vår professionella, engagerade och vänliga personal. Våra erfarna personal kommer att utföra individuellt anpassade behandlingar med konstnärlig utformning för ett naturligt slutresultat