...
Tear trough fillers

Tear trough

Tear trough-behandling med fillers är en icke-kirurgisk metod för att minska mörka ringar och återställa volym under ögonen för ett piggare och mer ungdomligt utseende.

Tear trough-behandling/fillers under ögonen

Tear trough som man också kallar för ihålighet under ögonen, mörka ringar är något som kan ge ett trött och åldrat utseende. För att hantera dessa problem, vänder sig många till fillers under ögonen. Fillers under ögonen är en populär behandling som kan förbättra utseendet genom att fylla ut dessa håligheter och ge ett mer ungdomligt utseende.

En av de främsta fördelarna med att använda fillers under ögonen är att de kan minska mörka ringar och håligheter, vilket ger ett fräschare och piggare intryck. Fillers under ögonen, som ofta består av hyaluronsyra, fungerar genom att tillföra volym till området, vilket reducerar synligheten av tear trough. Dessutom är proceduren relativt enkel och kräver minimal återhämtningstid.

Trots dess fördelar, är det viktigt att förstå riskerna med fillers under ögonen. Felaktig applicering av fillers kan leda till komplikationer som svullnad, blåmärken eller i värsta fall infektion. Därför är det avgörande att välja en kvalificerad behandlare för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Sammanfattningsvis är tear trough ett problem som många söker behandling för, och fillers under ögonen erbjuder en effektiv lösning. Genom att noggrant välja en erfaren behandlare, kan man uppnå ett naturligt och föryngrat utseende. Fillers under ögonen är därmed en populär metod för att förbättra utseendet och motverka de trötta tecknen på åldrande som tear trough medför.

Viktiga aspekter

Tear trough

Kandidater för tear trough-behandling

Kandidater för tear trough-behandling inkluderar de som har ärftliga mörka ringar eller påsar under ögonen, men också åldrande förändringar, viktförlust eller puffighet under ögonen.

Framgångshistorier

Mer än 250 femstjärniga recensioner
Har du någon fråga?

Vanliga frågor om tear trough-behandling/fillers under ögonen

Tear trough är ett område under ögonen som kan uppvisa håligheter eller mörka ringar. Detta kan ge ett trött och åldrat utseende.

Fillers under ögonen, oftast baserade på hyaluronsyra, injiceras i tear trough-området för att fylla ut håligheterna och minska synligheten av mörka ringar.

Ja, fillers under ögonen är generellt sett säkra när de utförs av en kvalificerad och erfaren behandlare. Det är viktigt att noggrant välja en professionell för att minimera risker.

Resultaten av fillers under ögonen kan variera men de flesta ser en förbättring som varar mellan 6 till 12 månader. Uppföljningsbehandlingar kan krävas för att bibehålla resultatet.

Fördelarna med att använda ultraljud vid läppförstoring/Fillers läppar inkluderar ökad precision vid injektion, minskad risk för oönskade biverkningar och bättre estetik med mer symmetriska och naturliga resultat. Dessutom kan det hjälpa till att identifiera och undvika blodkärl, vilket minskar risken för blåmärken och svullnad.

De vanligaste biverkningarna inkluderar svullnad, blåmärken och ömhet på injektionsstället. Dessa biverkningar är dock oftast tillfälliga och försvinner inom några dagar.

För att förbereda dig inför fillers för underögonen  bör du undvika blodförtunnande medel som aspirin och alkohol några dagar före behandlingen för att minska risken för blåmärken.