Fillerbehandling i Stockholm

Varför Laserklinikcenter


  • Enda klinik i Sverige som utför filler under ultraljud

  • Utförd av certifierad sjuksköterska

  • Använd FDA-godkända produkter

  • Alla våra patienter är fullt patientskadeförsäkrade

  • Behandlingsgarantiboka tid

Fillerbehandling

Med åldern sker en gradvis minskning av fettvolymer i ansiktet och mängden hyaluronsyra i huden. Fettvolymerna gör att huden börjar dra sig nedåt och hänga medan förlusten av hyaluronsyra gör att huden förlorar sin elastisitet. Hyaluronsyra är viktig för transporten av näringsämnen och för regleringen av hudens fuktbalans. När vi injicerar en filler för att jämna ut rynkor och fåror, ingår då en naturlig komponent. Huden jämnas ut och blir mer motståndskraftig vilket ger ett fräschare, jämnare och vitalare utseende. Gelen som injeceras innehåller också lokalbedövningsmedlet lidokain, som gör att behandlingen blir behagligare.

Det finns flera olika behandlingsområden och tekniker för att framhäva ansiktets naturliga drag och återställa den förlorade vävnaden. Några exempel på de mest efterfrågade behandlingsområdena för fillerbehandling  i ansiktet är läppar, haka, käklinje, näsa, kindben, tårdiken och tinningar.

Många tror fortfarande att fillerbehandlingar kommer förändra hela ansiktet eller göra att man ser överfylld ut, och många har sett skräckexempel på överdimensionerade läppar (så kallade duck face eller ankläppar). Men filler är inte lika med ett stelt och uttryckslöst ansikte! En duktig behandlare hjälper dig att se fräsch och pigg ut och dra tillbaka åldrandet några år om det var syftet.


Boka tid

Borttagning av filler

Fillerbehandling
Rynkbehandling

VARFÖR OSS FÖR FILLERBEHANDLING?

  • Utförd av certifierad läkare och sjuksköterska
  • Enda klinik i Sverige som utför filler under ultraljud
  • Använd FDA-godkända produkter

Går du i tankarna att göra Fillerbehandling i Stockholm så har du kommit helt rätt. Vår personal som utför fillersbehandlingar är högt kvalificerade med lång erfarenhet med en verkligt bra känsla för skulptering av ansiktet. Vårt huvudfokus är alltid din trygghet och säkerhet, därför använder vi oss enbart av godkända preparat från de största och bästa varumärkena med säkerställd kvalitet.

För att du ska känna dig trygg med en fillersbehandling hos oss köper in våra produkter direkt från tillverkarna (Juvedérm, Stylage ). Det tillsammans med lång erfarenhet och ett personligt bemötande gör att många väljer oss som klinik för just behandling med fillers. Välkommen till oss.

 

https://g.co/kgs/yrsDZE

Frågor och svar om fillerbehandling

Hur länge håller fillerbehandling?

Som med de flesta av våra behandlingar så är det väldigt individuellt och svårt att ge en exakt tid för hållbarhet. Det kan variera mellan 8-24 månader men håller generellt cirka 14 månader.
Faktorer som spelar in är ex. ämnesomsättning, vilket område som är behandlat och vilken typ av fillers som har använts vid behandling. Fillers under ögonen håller t.ex. längre än vid en läppförstoring eftersom det är ett högra blodflöde i läpparna än under ögonen.

Vilka behandlingsområden har fillers?

Fillers kan både förbättra och förändra ansiktsdrag. De vanligaste användningsområdena för fillers är:
• Läppförstoring och omformning
• Utfyllnad av vecken mellan näsvinge och mungipa
• Borttagande och lyft av ”sura mungipor”
• Utfyllnad av tårringar (tear troughs) och örsnibbar
• Skapa symmetri samt/eller volym av läppar och läppkontur
• Fyllnad av kindveck
• Utjämning och skulptur av käklinjen
• Förhöjning av kindben
• Insjunkna tinningar
• Många av procedurerna görs i kombination med botox för att ge bästa resultat.

Vilka varumärken använder ni för fillerbehandlingar?

På Laserklinikcenter i Stockholm använder vi oss endast av världskända märken som Juvéderm, Teosyal, Restylane och Belotero. Vi har valt att jobba med dessa eftersom de är välkontrollerade, väletablerade, säkra och de största i branschen. Så om du önskar göra Fillers i Stockholm så kan du känna dig trygg hos oss.
Dessa Fillers kostar lite mer än andra märken men ger också ett bättre resultat och mer kvalitet vilket i sin tur gör behandlingen säkrare för dig som kund.

Vad är Hyaluronsyra?

Hyaluronsyra (som är det vi injicerar vid fillers) är ett ämne som finns naturligt i kroppen och gör att huden får fukt och volym vilket i sin tur ger mer spänst, lyster och en hudföryngrande effekt.
OBS! Hyaluronsyra är faktiskt ingen syra som det låter utan en sockermolekyl som finns i kroppen för att binda vatten i huden, men också i brosk, ledvätska, benhinnevävnad och navelsträng.”

Gör ni en bedömning innan en fillersbehandling?

Ja. Är du ny kund hos oss på Laserklinikcenter i Stockholm så gör våra injektionsexperter en bedömning för att se vad som passar just dig och dina behov bäst.
Är du tidigare kund som är nöjd med ditt resultat så har vi en journal över var och hur mycket vi injicerat.

Får jag bedövning innan?

Det behövs normalt ingen bedövning alls vid en fillerbehandling då ämnet i sig innehåller bedövningsmedel.
Men om du önskar så kan vi erbjuda bedövningskräm innan området behandlas.

Kan jag ta bort fillers om jag skulle ångra mig?

Hyaluronsyrebaserade fillers kan man lösa upp genom att injicera ett motmedel som snabbt bryter ned produkten och därigenom återställer utseende omedelbart. Motmedlet heter Hyaluronidas eller Hyalase.

Hur går en Fillersbehandling till?

* Våra specialister börjar med en konsultation innan du blir behandlad där vi går igenom dina förutsättningar och förväntningar
* Om du önskar ytterligare bedövning (utöver bedövningen som redan finns i Fillers) så ska du vara på plats 30 minuter innan så att bedövningskrämen hinner verka.
* Med eller utan bedövning så påbörjar vi behandlingen med atti desinficera noggrant innan vi vi injicerar. Injicering sker endast med engångsmaterial.
* Effekten är omedelbar så du kommer se och känna resultatet innan du går ifrån kliniken.

Gör det ont att injicera Fillers?

Allt är så klart relativt och vi upplever injektioner olika. De flesta (säg runt 8/10) tycker inte att det gör speciellt ont alls men vissa gör det. Vet du med dig att du är rädd för injektioner & sprutor så kan du få ytterligare bedövning på området innan behandling.

Vad händer om jag inte är nöjd med min fillerbehandling?

Det händer sällan att våra kunder blir missnöjda efter en fillerbehandlng med tanke på att vi dels går igenom förutsättningar innan samt att du ser det slutgiltiga resultatet innan du går hem.
Skulle det ändå vara så att du inte nöjd efter ett par dagar hemma så kan du komma tillbaka för en korrigering där vi tittar på området och korrigerar det som du upplever mindre bra.
OBS. Detta gäller enbart korrigering för det behandlade området!

Vad bör jag veta om produkterna som används?

Fillern vi använder är kliniskt framställd för att kunna ge ett mycket mjukt, naturligt och långtidsverkande estetiskt resultat. Det innehåller också bedövningsmedel vilket gör behandlingen till en behagligare upplevelse
Fillern vi använder är en kristallklar gel som och är baserad på ren icke-animalisk stabiliserad hyaluronsyra vilket gör att risken för överkänslighet är minimal.
De är alla resorberbara fillers samt FDA godkända (Food & Drug Administration – federala departement USA)

Är Fillers säkert?

Ja. Vi använder endast produkter som är beprövade ur ett säkerhetsperspektiv.
Hyaluronsyra (HA) som är det ämne som Fillers består av är en substans som naturligt redan finns i kroppen, det finns därför mycket låg risk för allergiska reaktioner. Även personer med matkänslighet kan känna sig lugna i att använda fillers.
De märken av fillers som vi använder finna idag i mer än 90 länder och har man har använt som iinjicering för kosmetiska behandlingar i över 20 år med utmärkt resultat och med godkännande från FDA (US Food and Drug administration).

Våra fillerbehandling

Nedan finner du vår kollektion av behandlingar med fillers

Läppförstoringar laserklinikcenter

Läppförstoring

Läppförstoringar utförda av läkare
Fillerbehandling

kindben och kinder

Återskapa konturer och volym i ditt mellanansikte
med fillers i kindben och kinder
Nasolabialveck fillers stockholm

nasolabialveck

Behandla dina nasolabiala linjer med filler
Fillers Tinningar stockholm

Tinningar

Är fillers kring tinningar och panna en behandling för dig?
Fillerbehandling

Käklinje

Forma och konturera dina käklinjer och käkvinklar med filler

Marionettlinjer

Dessa är veck som löper från munnen till hakan, vilket kan reduceras med hjälp av fyllmedel

Övriga behandlingar