...
Rynkbehandling-_BTX_-stockholm

filler-borttagning

Har du oönskade fillers? Då har du kommit rätt. Vi erbjuder fillerborttagning med säker och effektiv Hyalase-behandling.

HYALASE – BORTTAGNING AV FILLERS

Vad är Hyalase?

Hyalase är ett godkänt läkemedel som löser upp Hyaluronsyra efter injicering.

Det verkar genom att göra vävnaden mellan celler mer genomsläpplig. Detta gör att injicerade ämnen snabbt blir spridda och kan absorberas av kroppen.

Behandlingar med Hyalase är säkra, ger dig snabbt, naturligt resultat och kräver varken kirurgi, narkos eller sjukskrivning.

Hur går behandlingen till?

Hyalase injiceras på önskat område och tar bara några minuter. På endast några timmar bryter Hyalase ner den oönskade fillern i ex dina läppar, tar bort klumpar och inkappslingar för att återställa området till sitt ursprungliga utseende. Sluteffekten har man efter ca 1 vecka.

Vem riktar sig behandligen till?

Behandlingar med Hyalase riktar sig till alla som har blivit felbehandlade, har små hårda kulor i huden (inkapslingar), svullnader runt ögonen eller tröttnat på sin filler.

Behandlingar med Hyalase utförs alltid av leg. sjuksköterska med estetisk specialistkompetens.

Har du gjort en fillerbehandling som du inte är nöjd med? Vi kan hjälpa Dig.

Eftervård

Första dygnet efter behandling bör träning, bastu, alkohol samt massage/peeling över de behandlade områdena undvikas. Smink bör undvikas närmaste 12 timmarna. Uppföljning bokas in två veckor efter behandling för att utvärdera effekt och eventuellt göra en kompletterande behandling vid behov.

Biverkningar

De vanligaste biverkningarna är blåmärken samt mindre svullnad i det behandlade området vilka är övergående. Allergiska reaktioner kan förekomma. Även infektion är en eventuell biverkning vilken kan ge rodnad, smärta, värmeökning samt feber. Eftersom kroppen har en egen hyaluronsyra-produktion finns en risk att Hyalase bryter ner även en del av den naturligt förekommande hyaluronsyran vilket kan resultera i minskad volym och elasticitet. Detta återbildas med tiden.

Detta är en medicinsk procedur som bör utföras av en kvalificerad och erfaren hälsovårdspersonal, i en lämplig medicinsk miljö. De kommer att bedöma dina behov och utföra proceduren på ett säkert sätt för att minimera risken för komplikationer.

Behandling utförs ej på gravid eller ammande.

Fördelar

VARFÖR LASERKLINIKCENTER?

  • Utförd av certifierad läkare och sjuksköterska
  • Enda klinik i Sverige som utför filler under ultraljud
  • Använd FDA-godkända produkter

Går du i tankarna att ta bort ditt önskade filler så har du kommit helt rätt. Vår personal som utför fillersbehandlingar är högt kvalificerade med lång erfarenhet med en verkligt bra känsla för skulptering av ansiktet. Vårt huvudfokus är alltid din trygghet och säkerhet, därför använder vi oss enbart av godkända preparat från de största och bästa varumärkena med säkerställd kvalitet.

För att du ska känna dig trygg med borttagning av filler hos oss köper in våra produkter endast från apoteket. Det tillsammans med lång erfarenhet och ett personligt bemötande gör att många väljer oss som klinik för just behandling med Hylase. Välkommen till oss.

Vid önskemål och behov kan behandlingen föregås av ultraljudsundersökning för korrekt och snabb upplösning av din filler.