Blekning av tänder på klinik

  •  Med ett vackert leende ser du frisk ut. Indirekt ger det dig också mer självförtroende. En professionell gör dina tänder vitare i upp till 10 nyanser vitare och behandlingen utförs på vår klinik i Stockholm . Varje person har från sin födelse sin egen individuella färgnyans på tandemaljen. Detta är genetiskt betingat och kommer att påverka tänderna under deras utveckling. Ett större problem är emellertid missfärgning som härrör från färgämnen, vilket tänderna kontinuerligt utsätts för. Olika livsmedelsprodukter och drycker, såväl som rökning, orsakar missfärgning.
Tandblekning i Stockholm
  • Blekning av tänder på klinik är en betydligt snabbare metod än tandblekning hemma som tar oftast flera veckor. Endast 60 minuter krävs eftersom en starkare blekninggel används. För att ytterligare förbättra resultatet används en speciellt utvecklad UV-lampa- plasmaljus. Ett skyddande material kommer att täcka tandköttet, eftersom en högkoncentrerad blekninggel appliceras på tänderna. Gelén måste förbli på tänderna i 13 minuter. Då kommer den att tas bort. Processen upprepas i 3 gånger.
Tandblekning i stockholm

VARFÖR VÄLJA OSS FÖR DIN TANDBLEKNING I STOCKHOLM ?
...............................

Vi på Laserklinikcenter i Stockholm använder bland marknandens senaste teknik med över 20 000 utförda behandlingar i Stockholm och Uppsala, däribland många kändisar och tv-profiler.

 

https://www.hairexpert.se/behandlingar/hartransplantation/

Frågor och svar om tandblekning på klinik

Tandblekning på klinik är idag en av de populäraste metoder att bleka sina tänder på. Många människor har under senare åren fått stort intresse för tandblekning på klinik eftersom behandlingen är snabb, utan stor obehag och man får upp till 10 nyanser vitare tänder på 60 minuter utan att tänderna ser oäkta ut.
Kostnaden för behandlingen är 3900 kr. (Tillfälligt erbjudande på 1895 kr inklusive skyddsbehandling)
Blekning av tänderna på klinik utövas professionellt och riskerna minimeras avsevärd. Behandlingen på klinik är dessutom endast 60 minuter till skillnad från tandblekning hemma som oftast tar 2 veckor är både tid och energi drivande. Hur bra resultat man får varierar från person till person beroende på vilken genetisk färg man har.
Vid önskemål finns möjlighet att få Brillant smile efterbehandling som gör att man kan äta, och dricka direkt efter behandlingen.
Nej. Effekten av tandblekning är inte permanent, och den varar mellan några månader upp till ca tre år. Hur länge resultatet håller beror mer på individen. Generellt, om man borstar tänderna regelbundet och är försiktigt med kaffe, rökning, snus kan effekten vara upp till 3 år.
Vi använder den mest effektiva plasmaljusen som finns på marknaden . FDA och CE märkt för användning på alla typer av tänder
Behandlingen tar ca 60 minuter totalt.
Efter behandlingen kan du ibland uppleva ilningar, men dessa är övergående och försvinner inom ett par dygn. En liten del patienter kan uppleva en viss flammighet/färgskiftning eller vita fläckar, men även detta är övergående och försvinner efter ungefär 1 vecka. Eventuell flammighet beror på sammansättningen av molekyler i dentinet (tandbenet). Om och när detta händer behöver emaljen lite extra tid på sig att bli jämn i färgen efter en tandblekning.
Man ska undvika färgade mat, röd vin, snus, cigaretter, kaffe, te i upp till två dygn. Men lägger man till förseglingsbehandling kan man äta och dricka direkt efter behandlingen.

För och efter bilder
----------------------------

tandblekning stockholm billig
Före och efterbild tandblekning
Tandblekning stockholm billig
Före och efterbild tandblekning