Tandblekning Stockholm

Söker du en klinik i Stockholm som har lång erfarenhet och rätt utrustning för professionell tandblekning?  Då har du kommit helt rätt. Tack vare vår långa erfarenhet vet vi hur du får bra resultat

 

 

Tandblekning

Med vita tänder ser man frisk ut, indirekt ger det också mer självtroende. Anledningen att göra tandblekning är många. Oavsett anledning har vi en lösning för dig. På bara 60 minuter kan kan man återställa och ljusa upp tändernas färg med upp till 10 nyanser, och få bort missfärgningar orsakade av kaffe, te, rökning eller åldrande. Professionell tandblekning är den vanligast utförda kosmetiska tandvårdbehandlingen i Sverige, och det av mycket goda skäl: den är mer effektiv, säkrare, mer bekväm och mindre irriterande än att bleka med en kit köpt på affären. 

Tandblekning Stockholm
Tandblekning

HUR GÅR TANDBLEKNING TILL?

Tandblekningen börjar med att vi skyddar tandköttet. Därefter applicerar vi en specialdesignad blekningsgel jämnt på tändernas yta och placerar ett speciellt plasmaljus över tänderna för att aktivt stimulera blekningsprocessen. Genom denna kombinerade process får man mer effektivitet och snabbare resultat av behandlingen. 

VARFÖR VÄLJA OSS?

Vi använder bland marknandens senaste teknik för tandblekning med över 9 års erfarenhet och 25 000 utförda behandlingar i Stockholm. Tack vare vår professionella arbete har vi kunder från många av Sveriges hörn, däribland många kändisar och tv-profiler. 

 

SVAR OCH FRÅGOR OM TANDBLEKNING

Blekning av tänder på klinik är en professionell metod som minskar riskerna avsevärt jämfört med hemmabehandlingar. Dessutom tar behandlingen på klinik endast 60 minuter i jämförelse med de två veckor som man vanligen behöver för hemmabehandlingar. 

Nej. Effekten av tandblekning är inte permanent. Hur länge resultatet av tandblekningen håller beror dock i hög grad på individuella faktorer. Generellt sett, om en person är försiktig med att konsumera färgstarka livsmedel och drycker såsom te och kaffe, samt undviker tobak genom rökning eller snusning, kan effekten av tandblekningen förlängas upp till tre år.

Vi använder den mest effektiva plasmaljusen som finns på marknaden, som funkar på alla typer av tänder. Vi använder också produkter som är noggrant testade och skonsamma mot tänderna. 

Efter behandlingen kan du ibland uppleva ilningar, men dessa är övergående och försvinner inom ett par dygn. För övrigt kan en liten del av patienterna uppleva en viss flammighet eller färgskiftning, men även detta är övergående och försvinner efter några dagar.

Blekning av tänder är vanligtvis en bekväm process för de flesta människor. Vissa kan dock uppleva tillfälliga ilningar i tänderna under några timmar upp till en dag efter behandlingen, och då är dessa ilningar oftast kortvariga och försvinner av sig själva.

Tandblekning på klinik tar vanligtvis endast cirka 30 eller 60 minuter totalt.

Efter behandlingen är det rekommenderat att undvika intag av färgad mat och dryck såsom rött vin, kaffe och te. Man ska även begränsa tobaksprodukter. Vill du däremot kunna äta, dricka och använda tobaksprodukter som vanligt, kan man lägga till vår förseglingsbehandling. 

Priset är för närvarande 1250 kr eller 1950 kr beroende på paket.

Före och efterbilder på tandblekning

Före och efTandblekning h
Tandblekning hemmaTandblekning hemma

Boka tid online och få 50% rabatt

Tandblekning Medium

Detta paket passar bra för dig som redan har vita tänder men vill ha lite vitare. Upp till 5 nyanser vitare. Pris: 1250 kr just nu, ordinarie 2500. Behandlingen tar 30 minuter.

Tandblekning Large

Det här paketet är idealiskt för dig som har mycket missfärgningar och behöver lite mer tid. Upp till 10 nyanser vitare tänder. Just nu 1950 kr, ordinarie 3900 kr. Behandlngen tar 60 minuter.