KÄKLINJE FILLERS

Söker du en klinik med lång erfarenhet och med rätt kompetens för fillersbehandlingar har du kommit helt rätt. Tack vare vår långa erfarenhet vet vi hur du får bra resultat till bra pris.

Fillers käklinje, Framhäv dina ansiktsdrag

Käklinje fillers är en kosmetisk behandling som syftar till att förbättra utseendet på käklinjen och definiera ansiktets konturer. Behandlingen innebär att hyaluronsyrafyllmedel injiceras i käklinjen för att öka volymen och skapa en mer uttalad och definierad käklinje.

Käklinje fillers kan ge en rad fördelar, inklusive:

 • Förbättrad ansiktskontur och definierad käklinje
 • Ökad ansiktsvolym och fasthet
 • Balanserad ansiktsproportioner
 • Förbättrad symmetri
 • Mer ungdomligt utseende

Som med alla fillers injiceras hyaluronsyrafyllmedlet i små mängder med en fin nål eller kanyl, och resultatet är omedelbart synligt. Vanligtvis tar behandlingen cirka 30-45 minuter att genomföra och kräver ingen återhämtningstid.

Resultatet av käklinje fillers varierar från person till person, men det varar vanligtvis i upp till sex till tolv månader. Efter det kan det vara nödvändigt att upprepa behandlingen för att bibehålla resultatet.

Det är viktigt att välja en kvalificerad medicinsk professionell med erfarenhet av käklinje fillers för att minimera risken för oönskade biverkningar och maximera resultatet.

Varför välja oss

 • Utförs av certifierad sjuksköterska

 • Behandlingsgaranti

 • Alla våra patienter är fullt patientskadeförsäkrade

Hur utförs Käklinje fillers?

Käklinje fillers är en icke-kirurgisk behandling som utförs av en medicinsk professionell med erfarenhet av fillers för ansiktet. Här är en översikt över hur behandlingen utförs:

 1. Konsultation: Innan behandlingen påbörjas kommer du att träffa din medicinska professionell för en konsultation. Under konsultationen kommer du att diskutera dina önskemål och förväntningar på behandlingen, och medicinsk professionell kommer att utvärdera ditt ansikte och diskutera om käklinje fillers är rätt för dig.
 2. Förberedelser: Innan behandlingen påbörjas kommer din medicinska professionell att desinficera området runt käklinjen och bedöva området med antingen en bedövningskräm eller en lokalbedövning för att minimera obehag.
 3. Injektion: När bedövningen har tagit effekt kommer din medicinska professionell att injicera hyaluronsyrafyllmedel i små mängder med en fin nål eller kanyl i käklinjen. Under injektionen kan du känna en lätt stickande eller brännande känsla, men detta är vanligtvis mildt och väl tolererat.
 4. Avslutning: När injektionen är klar kommer din medicinska professionell att massera området försiktigt för att fördela fillern jämnt och säkerställa ett naturligt resultat. Hela behandlingen tar vanligtvis cirka 30-45 minuter att genomföra.
 5. Eftervård: Efter behandlingen kan det finnas en viss svullnad, rodnad eller blåmärken runt området. Detta är normalt och försvinner vanligtvis inom några dagar. Din medicinska professionell kan ge dig råd om eftervård, inklusive hur du kan minimera obehag och undvika komplikationer.

Käklinje fillers är vanligtvis en säker och effektiv behandling, men det är viktigt att välja en kvalificerad medicinsk professionell med erfarenhet av fillers för ansiktet för att minimera risken för oönskade biverkningar och maximera resultatet.

Boka Konsultation