Fillers av tinningar

Söker du en klinik med lång erfarenhet och med rätt kompetens för fillersbehandlingar har du kommit helt rätt. Tack vare vår långa erfarenhet vet vi hur du får bra resultat till bra pris.

Fillers av tinningar

Visuellt sett är tinningarna området på sidorna av huvudet som sträcker sig uppåt från öronen mot toppen av skallen. När vi åldras kan huden i detta område förlora sin elasticitet och volym, vilket kan leda till en märkbar fördjupning eller indragning i området. Detta kan ge upphov till en trött eller åldrad look, och det är här fillers av tinningar kan komma in som en effektiv lösning.

Fillers av tinningar fungerar genom att en specialist injicerar en gel-liknande substans i området, vilket ökar volymen och minskar synligheten av rynkor och veck. Många fillers som används idag är gjorda av hyaluronsyra, en naturligt förekommande substans i kroppen som hjälper till att behålla fukt och ge elasticitet till huden. Andra fillers kan vara tillverkade av kollagen, som också är en naturlig förekommande substans i kroppen.

Resultaten av en fillers-behandling av tinningar kan vara direkt synliga och hålla i upp till 12-18 månader. Behandlingen tar vanligtvis bara några minuter och kan utföras utan bedövning, men vissa patienter kan uppleva viss smärta eller obehag under processen. Det är viktigt att notera att fillers av tinningar inte är en permanent lösning, och resultaten kan variera beroende på den individuella patientens ålder, hälsa och livsstil.

Varför välja oss!

  • Utförs av certifierad sjuksköterska

  • Behandlingsgaranti

  • Alla våra patienter är fullt patientskadeförsäkrade

Hur utförs fillers av tinningar?

Hos oss på Laserklinikcenter är det endast legetimerade personal som utför Fillers av tinningar. Vanligtvis görs behandlingen på ett ambulatoriskt sätt, vilket betyder att patienten kan återgå till sina normala aktiviteter direkt efter ingreppet.

Här är de typiska stegen för en behandling med fillers av tinningar på Laserklinikcenter:

  1. Förberedelse: Innan behandlingen börjar rengör specialisten området runt tinningarna noggrant för att minska risken för infektion.
  2. Bedövning: En lokalbedövning eller bedövningskräm kan appliceras på området för att minska eventuell smärta och obehag.
  3. Injektion: En liten nål används för att injicera fillern i det valda området runt tinningarna. Specialisten kommer att använda olika tekniker och injektionspunkter beroende på patientens unika behov.
  4. Massage: Efter injektionen kan specialisten massera området för att jämna ut fillern och säkerställa att den fördelas jämnt.
  5. Uppföljning: Patienten kan omedelbart återgå till sina normala aktiviteter efter behandlingen, men specialisten kommer att ge instruktioner om eftervård. Vanligtvis inkluderar det att undvika hård träning, exponering för solljus och att inte massera området under de första dagarna efter behandlingen.
  6. Resultaten av fillers av tinningar kan vara omedelbart synliga, men det kan ta några dagar för svullnad och eventuella blåmärken att avta helt. Resultaten varierar mellan individer och varar i genomsnitt upp till 12-18 månader beroende på typen av fillers som används.

Boka Konsultation