Fetttransplantation i Stockholm

Fetttransplantation

Uppnå Naturliga Konturer och Hudförbättring Med Fetttransplantation

Fetttransplantation är en banbrytande kosmetisk procedur som erbjuder säkra och permanenta resultat för att förbättra kroppens konturer och hudens hälsa. Hos oss kombinerar vi avancerad teknik med skräddarsydda behandlingsplaner för att uppnå de önskade estetiska målen hos varje individuell patient.

Hyaluronsyran som vi använder är framtagen att efterlikna kroppens egna hyaluronsyra för en naturlig effekt med så liten risk för retning som möjligt. Det är därav ytterst ovanligt att vara allergisk mot hyaluronsyra-fillers. Vid fillerbehandling injiceras fillern på olika djup i huden för att fylla ut rynkor, skapa volym, forma eller återskapa förlorad volym.

Varför Fetttransplantation Står Ut

En av de främsta fördelarna med fetttransplantation är dess överlägsna säkerhetsprofil. Genom att använda patientens eget kroppsfett minskar vi risken för allergiska reaktioner och oönskade biverkningar som kan förekomma med syntetiska fillers. Dessutom är de transplanterade fettcellerna levande vävnad som har potentialen att förbli permanent på plats, vilket ger långvariga resultat och sparar tid och pengar för patienten

Finansieringsalternativ: Gör Dina Skönhetsmål Tillgängliga

Vi förstår att kosmetiska ingrepp kan vara en investering i dig själv. Därför erbjuder vi finansieringsalternativ för att göra våra behandlingar mer tillgängliga för våra patienter. Vi strävar efter att göra din resa mot att uppnå dina estetiska mål så smidig och bekymmersfri som möjligt.

Borttagning av filler
borttagningavfiller
Rynkbehandling

Säkerhet och Långvarighet

Vi använder specialdesignade kanyler och avancerade tekniker för att skonsamt extrahera fettceller från donatorområdet och injicera dem i det önskade området. Genom att använda dessa kanyler kan vi säkerställa att en hög procentandel av de transplanterade fettcellerna överlever, vilket resulterar i jämnare och mer tillfredsställande resultat

Förbättrad Hudkvalitet och Elasticitet: Stamcellernas Fördelar

Fetttransplantation erbjuder inte bara estetiska fördelar utan kan också förbättra hudens hälsa. De transplanterade fettcellerna innehåller stamceller som har förmågan att stimulera hudens naturliga läkningsprocesser och förbättra dess kvalitet och elasticitet. Detta kan leda till en märkbar förbättring av hudens utseende och minska synligheten av fina linjer och rynkor Oavsett om du vill förbättra volymen i dina kinder, återställa formen och storleken på dina bröst eller förbättra hudens utseende och elasticitet, kan fetttransplantation vara den perfekta lösningen för dig. Kontakta oss idag för att boka en konsultation och ta det första steget mot att uppnå dina estetiska drömmar.

FAQ, Frågor och svar