Relevotionerande teknik: Bygg muskler, reducera fett och stärk musklerna utan att träna!

Söker du en klinik med lång erfarenhet för hudföryngring, och rätt utrustning i stockholm har du kommit helt rätt. Vi vet hur du får snabba resultat till bra priser

Utrustningar som Emslim, Emsuculpt och Emfitness använder sig alla av samma teknik, HI-EMT (High Energy Focused Electromagnetic Wave) – teknologi för att kontinuerligt expandera och kontrahera autologa muskler och genomföra extrem träning för att djupt omforma muskelns inre struktur, det vill säga tillväxten av muskelfibrer (muskelförstoring) och producera nytt protein kedjor och muskelfibrer (muskelhyperplasi) för att träna och öka muskeltätheten och volymen.

Den 100% extrema muskelkontraktionen av HI-EMT-tekniken kan utlösa en stor mängd fettnedbrytning, fettsyror bryts ned från triglycerider och ackumuleras i fettceller. Koncentrationen av fettsyror är för hög, vilket får fettcellerna att apoptos, vilket utsöndras av kroppens normala ämnesomsättning inom några veckor. Därför kan smala skönhetsmaskiner stärka och öka musklerna och minska fettet samtidigt.

Bygga muskler
EMSCULPT,EMFITNESS,EMSLIM I STOCKHOLM

HUR FUNKAR HI-EMT?
--------------------

Det elektromagnetiska fältet för HI-EMT kan rikta in sig mot de motoriska nervcellerna och generera handlingspotentialen, vilket direkt stimulerar muskelkontraktionen. Det kan sägas att “du kan träna när du ligger ner.”

Under 30-minutersbehandlingen tränger musklerna samman 30000 gånger med hög frekvens och intensitet, vilket inte kan uppnås vid allmän träning! Den ultimata muskelsammandragningen behöver en stor mängd energiförsörjning, så fettcellerna bredvid muskeln är också konsumeras, vilket leder till naturlig apoptos och effektiv minskning av fetttjockleken.

Den muskelrörelse som orsakas av HI-EMT orsakar inte bara skador på andra leder eller ben i kroppen, utan stärker också mag- och höftmusklerna, vilket ökar antalet och volymen av muskelfibrer: inte bara gör kroppslinjen mer framträdande , “sjöjungfruelinje”, “västlinje” är mer uppenbar.

Bygga muskler laserklinikcenter
Bygga muskler laserklinikcenter

VARFÖR VÄLJA OSS?
...............................

Vi på Laserklinikcenter i Stockholm använder nyaste tekniken, Emfitness. Det är en av marknadens dyraste och mest kraftfulla maskiner.

RESULTAT
...............................

EMSCULPT,EMFITNESS,EMSLIM I STOCKHOLM1

Frågor och svar om HI-EMT muskelbyggning

Priset varierar beroende på område. För t.ex. magen kostar det 4900 kr. Just nu har vi tillfälligt erbjudande på 20% rabatt
EMfit x2 kan användas för alla delar av kroppen förutom bröstet. Populära områden är magen, ben, vader, rumpa, armar. Det går i praktiskt taget var som helst som du önskar öka muskelmassan på.
Utrustningar som Esslim, Emsuculpt och EMfit x2 använder sig alla av samma teknik, HI-EMT (High Energy Focused Electromagnetic Wave). Det som är speciellt med Emfitness är att maskinen är utrustad med kylning i handenheten för säkrare behandling. Emfitness är också mer kraftfull än några maskiner som finns på marknaden. Vår maskin är FDA och CE märkt.
Antal behandlingar varierar beroende på område. De flesta märker ökad muskelmassa och minskad fett efter 3-5 behandlingar. Vi rekommenderar dock våra kunder en kur på 10 behandlingar för bästa resultat. Slutligt resultat syns efter ca 6 månader.
Ja, du kan börja din normala sysslor omedelbart efter behandlingen.
Ja det går bra att träna. Det är dock bra att låta det behandlade området att återhämta sig i några dagar innan du belastar det aktuella området.
. De som är gravida . Hjärtproblem, diabetes . De som har en aktiv infektion bör vänta tills de återhämtar sig från infektion och sår.