Letar du en bra klinik för micropigmentering av hårbotten ? då har du kommit rätt.

Micropigmentering laserklinikcenetr

HUR FUNKAR MICROPIGMENTERING?

Vid en SMP behandling penetreras huden med en väldigt liten nål och pigment förs in i hudens andra lager (dermis) genom att använda en mycket sofistikerad kombination av vinklar, penetrationsdjup, deponeringsstorlekar och pigmentnyanser. Denna mikropigmentering skapar en extremt realistisk illusion som replikerar hårsäckar

SMP (skalp mikropigmentering) är en kosmetisk tatuering (medicinsk skalptatuering/hårsimulering) som tillämpas för att behandla håravfall, alopeci samt om du är tunnhårig,  genom att replikera hårsäckar på huvudet för att ge ett intryck av en full hårväxt. Behandlingen kräver ingen operation och är dessutom ett prisvärt alternativ till andra behandlingar, som hårtransplantationer eller regelbunden användning av läkemedel eller andra produkter mot håravfall. 

Just nu är SMP (Scalp Micropigmentation) den mest effektiva lösningen mot håravfall. Hjälper dig som har högt hårfäste, tunt hår, har tappat mycket hår, är skallig vill fylla i vikar/flikar, fylla i hårlinjen eller varför inte skägget. 100% garanterat resultat redan efter första besöket. 

 

VARFÖR VÄLJA OSS?

Vi på Laserklinikcenter i Stockholm använder bland marknandens senaste teknik med över 20 000 utförda behandlingar, däribland många kändisar och tv-profiler.

 

 

Svar och Frågor Micropigmentering

Kan SMP jämföras med en vanlig tatuering?

Tekniken, utrustningen & färgpigment som jag använder mig av skiljer sig helt och hållet från traditionella tatueringar. Mina speciellt framtagna pigment innehåller endast naturliga ingredienser och inga tillsatser av tungmetaller och ändrar heller inte färg vilket förekommer med vanligt tatueringsbläck.

Hur många behandlingar behöver jag och hur länge varar skalp micropigmentering?

Vanligtvis behövs 3 behandlingstillfällen beroende på omfattningen av området. Det behandlade området kommer till en början få en mörkare färgton de första dagarna efter behandlingen vilket är helt normalt, därefter avtar den mörka färgen och antar en mjukare och mer naturlig ton.Vid en professionell utförd behandling kan du förvänta dig ett 100% naturligt resultat. Varje punktpigmentering får en 3D liknande effekt vilket innebär en identisk replikation av naturliga hårsäckar

Vad kan jag förvänta mig för resultat och kommer det att se naturligt ut?

Efter slutförandet av din behandling kan du förvänta dig ett resultat som håller i flera år beroende på din livsstil, kost och hälsostatus. På längre sikt kan det vara nödvändigt att besöka mig för ytterligare en behandling (touch-up).

Passar denna behandling mig?

Micropigmentering kan användas för att behandla alla stadier av håravfall, i alla åldrar och alla hudfärger. Skalp Micropigmentering är en säker och beprövad behandlingsmetod som hjälper dig som är eller håller på att bli tunnhårig, har kala fläckar som du vill dölja eller kanske kamouflera ett vanprydande ärr i nacken till följd av en hårtransplantation.

Kan befintliga hårsäckar skadas?

Nej inte alls, detta är en 100% säker behandlingsmetod som används i flertalet länder med oerhört lyckade resultat. Jag använder mig enbart av pigment som innehåller naturliga ingredienser samt speciellt framtagna nålar där jag enbart applicerar på epidermal nivå (hudens yttersta lager).

Hur kommer jag att se ut direkt efter behandlingen?

Området i hårbotten som behandlats kommer att vara lite rött första dagen och pigmenteringen kommer vara mörkare i upp till 7 dagar efter behandlingen. Därefter blir pigmenten ljusare och mjukare allteftersom hudens naturliga exfolieringsprocess återskapar nya celler i huden. Det är rekommenderat att det går minst 7 dagar mellan de olika besöken.

Hur lång tid tar behandlingen?

Den första behandlingen tar 3-5 timmar, och efterföljande behandlingar tar ca 2-4 timmar. Det är viktigt att komma nyduschad, utvilad, mätt och inte påverkad av alkohol eller mediciner. Att föredra är även att undvika koffein (kaffe, te, energidryck), inför besöket.

Kan SMP dölja ärr?

Ja, SMP kan bidra avsevärt till att minska synlighet av ärr från tidigare hårtransplantationskirurgi. Graden av kamouflage av ärret beror på ärret i sig, men genom att pigmentblanda ärret med närliggande hår och dess färg blir det mycket svårare att upptäcka det, nästan omöjligt i vissa fall.

Är resultaten permanenta?

Fettceller som är förstörda är borta för alltid. Normalt bildar inte kroppen heller nya fettceller. Däremot kan gamla fettceller bli större med tiden om du intar för många eller förbrukar för få kalorier. Generellt sätt är det mycket lättare att behålla den kroppsform du vill ha efter en fettfrysningsbehandling.

Bleknar pigmenten som används, eller ändrar färg?

De pigment som används vid SMP är inte samma som används vid traditionell tatuering, så det finns ingen risk att de skulle bli gröna eller blåa med tiden, vilket kan förekomma med vanligt tatueringsbläck. Det behandlade området kommer att se mörkare ut de första dagarna efter en behandling, men kommer därefter att ljusna och anta en något mjukare ton. På sikt kan det vara nödvändigt att genomgå ytterligare en behandling (touch up).

Vad ska jag tänka på inför besöket?

(Gäller vid skalptatuering, ej vikar/hårlinje.) För att man ska kunna göra en snygg SMP kommer du behöva raka håret. 1-2 millimeter långt ska håret vara på behandlingsdagen. Det är viktigt att jag ser var ditt befintliga hår sitter så raka inte med hyvel samma dag eller dagen innan. VIKTIGT! Smörj in skalpen med Bephanten (finns på Apoteket) i minst en vecka (gärna två), innan besöket så att huden är mjuk och inte torr/fnasig. Kom till besöket nyduschad, utsövd, med mat i magen och drick ordentligt innan. Det är även en bra idé att ha med sig något lättare att äta, ex en frukt, risi frutti, powerbar eller smörgås. Det går också bra att lyssna på en ljudbok, podcast eller musik i egna hörlurar (ej hörlurar som sitter på huvudet).

Vad ska jag tänka på efter besöket?

Bepanthen används även under själva läkningsprocessen så den är bra att ha hemma. Krämen hjälper till med läkningen och att hålla det tatuerade området mjukt. Appliceras ca 2 gånger varje dag under en veckas tid. Efter utförd behandling se till att du sover i rena sängkläder och använd alltid rena handdukar. Du kan raka håret med rakapparat efter 2 dagar.
Tandblekning Stockholm

Tandblekning

Har du missfärgningar av tänder eller vill bara ha tänderna extra vita och du vill bleka snabbt? Då kan vår tandblekning hjälpa dig att nå det. Kräver endast 60 minuter, upp till 10 nyanser vitare tänder. Tillfälligt erbjudande idag. Läs mer och boka tid online.