Fettreducering med lipolaser- Senaste teknik i Stockholm

Söker du en klinik med lång erfarenhet, och rätt utrustning i stockholm har du kommit helt rätt. Vi vet hur du får snabba resultat till bra priser

 

Vad är fettreducering med Lipolaser?
--------------------

Lipo Laser är ett icke-kirurgiskt kallt laserbehandling som använder lågt, laserbaserat ljus för att minska det envisa, subkutana fettet på på kroppen.

Lipo Laser behandling minskar tum i riktade delar av kroppen inklusive buken, låren, armarna, underarmarna, hakan, midjan och baksidan.

De flesta patienter kommer att se omkredsminskning av fettförlust i ett (2-10) behandlingskur i bukregionen. Andra områden av behandlingar inklusive armar, hakar och lår kommer också att se fettförlust proportionellt. Varje region behandlas som en zon och resultaten kan variera beroende på storleken (BMI) och hälsan hos varje patient.

HUR FUNKAR LIPOLASER?
--------------------

Under en Lipo Laser-session penetrerar laser energi smärtfritt huden och fokuserar på fett (adiposa) celler. Denna energi är i form av laserbaserat ljus med låg nivå (635nm-660nm våglängd).

När ljuset når fettcellerna stimuleras de att släppa ut innehållet (vatten, triglycerider och fria fettsyror), som omedelbart krymper fettcellerna och minskar tum i det riktade området. Innehållet i cellerna dräneras till ditt lymfsystem där de senare metaboliseras eller elimineras.

Utsläpp av innehåll från fettceller är en helt naturlig och grundläggande kroppsfunktion – det är hur vi använder energireserver på vardagen. Men när vi har för många energibutiker i vår kropp blir det besvärligt fet och uppträder i oönskade områden. Lipo Laser accelererar den naturliga processen att frigöra energi från fettceller i riktade områden, vilket resulterar i en konturerad kropp och förlust av tum och cellulit.

När Lipo Laser behandling är avslutad kommer du att bli ombedd att gå på en vibrerande plattform för att förbättra cirkulationen och eliminering av fettcellerna från din kropp.

VARFÖR VÄLJA OSS?
...............................

Vi på Laserklinikcenter i Stockholm använder senaste maskin för Lipo laser från marknadsledande fabriker vilket är bland marknadens nyaste och mest effektiva maskin för fettminskning.

SVAR OCH FRÅGOR OM FETTREDUCERING MED LIPOLASER

Efter din Lipo Laser behandling kommer det fett som släpps ut från fettcellerna att dräneras in i ditt lymfsystem och metaboliseras eller elimineras genom urinvägar. De flesta kunder ser en omkretsminskning efter sin första session.För bästa möjliga resultat rekommenderar vi 5-10 behandlingar. LipoLaser tömmer fettcellerna och får dem att krympa.
För att förbättra dina fettförlustresultat efter Lipo Laser är det viktigt att du dricker mycket vatten och går igenom en detoxbehandling. Dessutom, med hjälp av body wraps och äta en hälsosam diet kommer också att hjälpa till att maximera dina resultat.Vi kommer att ge dig instruktioner efter behandlingen. var noga med att följa dessa noggrant.
Det är bra att ha lösa kläder så att vi kan komma åt de områden som är du vill behandla. Använd shorts om du t.ex ska behandla låren.Din session bör vara cirka 50 minuter.
Nej, du kommer inte känna smärta. De flesta klienter känner ingenting alls medan andra känner en mild prickling känsla.Ljuset penetrerar bara några millimeter under huden och når inte dina organ, så det finns ingen risk för skador.
Rygg, ansikte, underarmar, axlar, Ögon, haka, ben, nacke, bröst, bikini och fulla armar i manlig skäggformning, praktiskt taget var som helst som du har tatuering förutom på ögonen.
Många faktorer påverkar hur snabbt och effektivt ett fettområde minskas, beroende på området och fettyp. Men generellt är 8 behandlingar lagom för de allra flesta.
. Amning . Cancer Patient . Under 18 års ålder . Ha en pacemaker . Har någon implanterad . Elektrisk medicinsk enhet . Ha epilepsi . Ha extrem diabetes